Dus jij wilt van je buikvet af? - Artikelpost

Dus jij wilt van je buikvet af?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 538 | Aantal woorden: 634 | Datum: | 0 commentaar

Buikvet is niet iets dat je graag met je meedraagt. Maar feit is wel dat steeds meer mensen last van dit probleem krijgen en hebben. Daarom een paar tips om je buikvet te verminderen.

Houd de vet inname in balans

Om een goede en evenwichtige vet inname balans te krijgen zorg dat de verhouding van omega 3 en 6 vetten nagenoeg gelijk is. De meeste mensen eten veel te veel omega 6 omdat deze vetten overvloedig zijn in de meest gebruikte plantaardige oliën. Omega 3 -vetzuren zijn die afkomstig uit visolie (gewoonlijk bekend als DHA, EPA en ALA), maar kan ook worden gevonden door gras-gevoederd rundvlees en wild vlees.

Dus voor een betere insuline gezondheid en lichaamssamenstelling neem ook een goede dosis omega- 3 supplement en eet wild vlees en vis.

Neem een ​​probiotica

Probiotica zijn kleine bacteriën die van nature leven in het maagdarmkanaal en worden vaak gevonden in zuivelproducten, zoals yoghurt. Het is moeilijk om gewicht te verliezen als je niet beschikt over een gezonde darm.

Waarom? Meer dan de helft van de neurotransmitters die berichten van de hersenen naar cellen en hormoonreceptoren in het lichaam verstuurt, zijn in het maag de vinden. Als de darm niet gezond is, heeft dat een nadelige invloed op de productie van neurotransmitters, en dat leidt tot slechte cognitieve functie, neerslachtigheid en gebrek aan motivatie om oefeningen te doen.

Een goede darmgezondheid is ook essentieel omdat het de spijsvertering verbetert. Je stofwisseling wordt goed ondersteund, zodat voedingsstoffen worden afgebroken, geabsorbeerd en effectief gebruikt worden door het lichaam.

Benut de voedingsstoffen

Een andere truc voor de ondersteuning van de spijsvertering voor buikvet verlies is ervoor te zorgen dat je voldoende maagzuur hebt om voedsel af te breken. Neem een ​​ hydrochloride (HCl) aanvulling op zure niveaus in de maag te verbeteren en om je lichaam in staat te stellen volledig het voedsel af te breken.

De verhoogde zuurgraad in de maag zal de opname van eiwit, calcium, vitamine B, magnesium, zink, ijzer en andere elementaire voedingsstoffen beter maken.

Begin de dag met eiwit

Het overslaan van maaltijden zal lijkt misschien slim, omdat je minder calorieën opneemt, maar dat is een verkeerde gedachte. Ook al heb je moeite met ontbijten, laat je lichaam er langzaam aan wennen.

Het eten van ontbijt is een van de eenvoudigste en gezondste dingen die je kunt doen om beter te voelen en meer energie hebben - maar het is van vitaal belang dat deze eiwit bevat.

Ontbijtgranen zijn in het algemeen slecht voor het ontbijt want het is meestal vol met suiker en additieven. Het goed activeren van de neurotransmitters voor de dag is de reden dat een hoogwaardig eiwit ontbijt essentieel is.

De macronutriënten inhoud van het voedsel dat je eet door het ontbijt zal voor bepaalde seintjes in je lichaam zorgen die je spieren en weefsel bereiken. Een paar effecten daarvan zijn, dat je in vergelijking met iemand die niet ontbijt minder zal snacken en je honger gevoel minder is. Dat je energie level meer op niveau blijft net als je bloedsuikerspiegel.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[92 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo