FB pix Een eetschema - Artikelpost

Een eetschema

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2317 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

Een eetschema is een schema dat gemaakt kan worden door bijna iedereen die verstand van voeding heeft. Een schema kan gemaakt worden omdat iemand graag wil afvallen, wil aankomen of omdat iemand gezonder wilt gaan leven. Maar waarom is een eetschema zo belangrijk? En waarom houden veel mensen het niet vol?

Een eetschema is belangrijk omdat voeding de basis behoefte is van de mens. Als je te weinig eet is het niet goed voor je lichaam, maar ook te weinig vitamine is niet goed voor je lichaam. Zo zijn er heel veel dingen waar een voedingsspecialist naar zal kijken, zodat u het door u gewenste doel kan realiseren. Het is daarom belangrijk om een persoonlijk eetschema te hebben, omdat ieder mens een andere verbranding en behoefte heeft. Een man van 199cm lang en 110kg zwaar, gebruik veel meer voedsel dan een vrouw van 160cm lang, en 60kg zwaar. Daarnaast wordt er ook gekeken naar wat iemand op een dag doet, iemand die veel beweegt gebruik meer, en heeft dus meer nodig dan iemand die een kantoorbaan heeft.

Veel mensen houden een eetschema niet vol, dit kan komen door een aantal dingen. 1 de eetschema's worden te moeilijk gemaakt, te veel verschillende dingen, te veel onbekende dingen. Maar het kan ook liggen aan de wilskracht van de gene die het schema gaat volgen. Als iemand er niet 100% voor gaat, kun je niet verwachten dat je 100% resultaat krijgt.

Het beste kun je een eetschema kopen via eetschemakopen.nl. Dit is een profesionele website die binnen 5 werkdagen een persoonlijk eetschema maken. De prijs kwaliteit verhouding is echt bezonder goed, en je haalt hier snel resultaat mee. LET OP! Wanneer u een eetschema gaat kopen, moet u wel een persoonlijk eetschema hebben, die speciaal voor u gemaakt wordt. Een standaard eetschema die iedereen krijgt zal niet zorgen voor de gewenste resultaten, ook niet als u zich er meer dan 100% voor inzet. Voor ongeveer 30 euro heeft u 1 maand lang een super eetschema dat speciaal voor u gemaakt is en werkt!

Over de Auteur

kenner, liefhebber

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo