FB pix Een strakke buik krijgen ? Snelle en gemakkelijke tips - Artikelpost

Een strakke buik krijgen ? Snelle en gemakkelijke tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 990 | Aantal woorden: 541 | Datum: | 0 commentaar

Een strakke buik krijgen is zo populair en veel mensen vinden dat zij volledig hun leven moeten veranderen om hun gewichtsverlies te bereiken.

Hoewel dit in de meeste gevallen wel nodig is voor sommige mensen, kunnen de meeste mensen die op zoek zijn om een strakke buik te krijgen volgende tips aan hun dagelijkse routine toevoegen voor betere resultaten.

Een laag GI- dieet is gelijk een strakke buik krijgen

Simpel gezegd, voorkomen voedingsmiddelen eten die leiden tot een stijging van de bloedsuikerspiegel. Hoge GI voedsel zal ertoe leiden dat je gewichtstoename krijgt. Een lage GI dieet is door het vermijden van zetmeel zoals brood, pasta en rijst. Maar ook frisdranken en suikerhoudende dranken , koekjes , …

Het hele idee is om uw bloedsuikerspiegel relatief op het zelfde niveau te houden.

Voedsel zoals groenten, noten, zaden, rood vlees en vis zijn goede voorbeelden van levensmiddelen die niet zullen leiden dat uw bloedsuikerspiegel tot hoog oploopt.

Een strakke buik krijgen is gelijk aan geen maaltijden overslaan

Vaak gaan mensen die hun gewichtsverlies wil versnellen een maaltijd of soms zelfs twee overslaan . Dat lijkt zinvol als je minder voedsel tot je neemt dat je sneller zou gewicht verliezen ?

Nu, in werkelijkheid kan het overslaan van maaltijden aanzienlijk uw doelstellingen van het gewichtsverlies tegengaan . Het is een beetje een domino-effect, minder voedsel betekent minder spieren die vervolgens uw stofwisseling verlagen en je vet krijgt meer kans om op te slaan ipv te verbranden.

Zelfs als je in de ochtend druk bezig bent, zorg ervoor dat je een goed ontbijt eet, want het is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer je een ontbijt overslaat zal je bloedsuikerspiegel dalen en produceert uw lichaam stresshormonen.

Een strakke buik krijgen is gelijk aan kracht training toevoegen aan je workout

Krachttraining toevoegen in je workout geeft zeer aangename resultaten tijdens je gewichtsverlies . Spiervezels kosten dagelijks veel energie als je ze in beweging moet houden . Vet daar tegen kost een stuk minder energie.

Dat is waarom we krachttraining moeten toevoegen aan onze workouts.

Het hele idee kan worden samengevat door te zeggen dat niet alleen de toegevoegde spiermassa je er beter laten uitzien, maar vanwege de hoge energie vetverbranding.

Nu betekent dit niet dat je als een zot moet gewicht heffen maar focus je op de kernspieren en je zal veel calorieën verbranden en een strakke buik krijgen loopt in een sneller tempo.

Als u op zoek bent om een paar extra kilo’s in de komende paar weken af te slanken hou je dan aan deze tips.

Echt een strakke buik krijgen ? Mijn geheimen die je gaan helpen om levenslang van je gewicht af te raken. Volg dan deze link

 Over de Auteur

Succesvol zijn in wat ik doe om andere te helpen met een gezonder, slanker en fitter lichaam. Mijn passie voor voeding, bewegen en gezondheid helpen mij daar dagelijks bij.
 
Mijn bedrijf richt zich op een gezonde levensstijl. De wereld helpen met een slank en vitaal leven.

Mensen motiveren en inspireren om gezonder te gaan leven is waar het om draait. Daar staat ook mijn missie voor "ALL YOU NEED IS ENERGY ".

 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo