Fantastische Voedigsmiddelen voor bij het dieet - Artikel Post - Artikel Marketing

Fantastische Voedigsmiddelen voor bij het dieet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: patrick020
Gezien: 426 | Aantal woorden: 653 | Datum: Tue, 19 Feb 2013 | 0 commentaar

Fantastische Voedigsmiddelen voor bij het dieet

Ooit jezelf afgevraagd of er voedsel bestaat voor het verbranden van vet? Je vindt het misschien moeilijk te geloven, maar onderzoek heeft aangetoond dat mensen die bepaalde voedingsmiddelen consumeren uiteindelijk meer gewicht verliezen dan degenen die niet die bepaalde voedsel nuttigen - zelfs met alle andere constant factoren! Hier zijn enkele van de drie voedingsmiddelen voor vetverbranding, zoals getoond in Science:

Vet Vechter 1: Groene Thee

Groene thee, lang aangeprezen als dieetwonder, bevat krachtige anti-oxidanten die het aantal potentiele kankervrije radicalen in het lichaam te verminderen. De bescheiden cafeïnegehalte is genoeg om uw hartslag en stofwisseling op te fleuren zonder dat je onnodige stress hebt. Het is ook een mild diureticum, die kan helpen om zich te ontdoen van de ingehouden vloeistof. Er is onderzoek gedaan naar groene thee en het heeft aangetoond bemoedigende resultaten. Mensen met een dagelijkse inname van 4 - 6 kopjes groene thee afvallen sneller dan degenen die geen groene thee drinken.

Vet Vechter 2: Magere Melk

Van alle voedingsmiddelen voor het verbranden van vet, calcium is misschien wel de meest populaire bewezen metabolisme booster. In feite zijn er bevindingen die calcium leidt tot gewichtsverlies. Twee groepen proefpersonen onderzocht. De groepen deed hetzelfde, behalve dat de ene groep kreeg meerdere porties van calcium per dag. Verbazingwekkend, die groep verloren bijna drie keer zoveel gewicht als de groep die niet heeft ontvangen extra calcium. Calcium kan worden verkregen bij groenten zoals broccoli. Echter zuivelproducten zijn veruit de meest populaire keuze. Selecteer producten van 2%, 1% of vet-vrije melk. Ze leveren de hoogste hoeveelheid calcium in het laagste bedrag van de calorieën.

Vet Vechter 3: Bonen

Veel lijners kiezen bonen als hun favoriete bron van eiwitten. Bonen bevatten een gezonde mix van eiwitten en koolhydraten. Het kost wat tijd om bonen te verteren. Als zodanig, het duurt je lichaam langer om te verwerken, dat is niet een slechte zaak, want het houdt je bloedsuikerspiegel stabiel en je zult langer vol. Maar de echte essentie is hun vezelgehalte. Vezels helpen uw spijsvertering soepel te laten verlopen en houdt je bloedsuikerspiegel stabiel. Plain bonen zijn de beste, terwijl suikerhoudende gebakken bonen of vette bonen kan uw gewichtsverlies inspanningen te saboteren met hun overaanbod van calorieën en eenvoudige koolhydraten.

Vet Vechter 4: Water, onze bron van leven

U denkt misschien dat het water geen enkele voeding te hebben, je hebt gelijk ... maar het is nog steeds een van de top op een lijst van voedsel voor het verbranden van vet. Het verdunt natrium te verslaan opgeblazen gevoel, bevrijdt onze lichamen van de ingehouden vloeistof, bevordert de genezing en voldoet aan de eetlust. Maar wist u dat water ook kan uw stofwisseling draait op het meest efficiënte niveau? Onze nieren fungeren als onze primaire filtratie-systeem door te helpen om de toxines te passeren en vloeistoffen afval uit ons lichaam. Maar ze hebben veel hydratatie om te werken bij een maximale efficiëntie. Als ze zijn verstoken van water, de nieren afhankelijk van de lever voor back-up. Terwijl de lever kan dienen als secundaire filtersysteem, is het ontworpen en blinkt uit in, draaien opgeslagen vet in bruikbare energie. Maar als het moet ondersteunen de nieren, kan de lever niet verteren vet zo snel als vroeger. U kunt veel water drinken om te helpen deze back-up metaboliseren sneller. Voor een snelle en productieve dieet revisie, start het eten van voedsel voor het verbranden van vet. Inclusief 64 gram van zuiver drinkwater per dag, en in geen tijd, u zult slagen in het verkrijgen van blijvend gewichtsverlies! Over de Auteur

Lees hier meer over 

 • Eiwitrijk Voedsel en het
 •  
 • Fruitdieet.
 •  

  Gerelateerde artikelen


  - deel dit artikel met anderen


  Beoordeling: Nog niet beoordeeld

  Commentaar

  Geen commentaar geplaatst.

  Commentaar toevoegen

  Jouw naam:


  Jouw email:


  Commentaar

  Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

  Visual CAPTCHA


  Artikel Kenwoorden  Top Auteurs

  gerardkempers
  [308 geplaatste Artikelen] feed
  Posterwinkel
  [123 geplaatste Artikelen] feed
  sannevermeulen
  [112 geplaatste Artikelen] feed
  Niels78
  [101 geplaatste Artikelen] feed
  LoraineQuel
  [76 geplaatste Artikelen] feed
  Relatiegeschenken Gullegever.nl
  [75 geplaatste Artikelen] feed
  Sjoerd de Groen
  [73 geplaatste Artikelen] feed
  RBOnline
  [72 geplaatste Artikelen] feed
  bvvught
  [66 geplaatste Artikelen] feed
  JennyL
  [59 geplaatste Artikelen] feed


  artikelpost logo