Gezond afvallen met Chia zaad - Artikel Post - Artikel Marketing

Gezond afvallen met Chia zaad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: WebsitePromoten
Gezien: 502 | Aantal woorden: 497 | Datum: Wed, 7 Aug 2013 | 0 commentaar

Afvallen en gezond leven is de laatste jaren enorm populair. Je hoeft de televisie maar aan te zetten en de kans is groot dat je terecht komt bij een afvalprogramma waarbij je je afvraagt hoe het mogelijk is dat sommige mensen het zo ver hebben kunnen laten komen! Een lichaamsgewicht van 150KG is tegenwoordig niet meer bijzonder en de mensen die met dit kaliber te maken hebben lijken het wel prima te vinden.

Aan de ene kant hoor en zie je overal om je heen en in de media het belang van gezond leven, aan de andere kant vliegen de fastfood reclames met een 'zogenaamde gezonde boodschap' je om de oren. Als je echt gezond wilt leven moet je actie ondernemen en je mindset veranderen. Kom van de bank af en stel jezelf een doel voor ogen. Waar wil jij jezelf zien over 6 maanden? Nog steeds op de bank met dagelijks een koud biertje of glas wijn in je hand of wil je echt gezonder gaan leven?

Als je die knop eenmaal hebt gevonden dan kan je werkelijk doelen behalen die je gelukkiger en energieker maken. Daarnaast daag je jezelf uit en wil je natuurlijk trots op jezelf zijn. Het is helemaal geen gek idee om hier hulp bij te gebruiken. Deze hulp ligt al dichterbij dan je zelf denkt. Maak bijvoorbeeld eens kennis met 'SuperFood'! SuperFood is in Amerika al onwijs populair en steeds meer mensen beseffen dat dit gewoon werkt. De enige discipline die je jezelf moet aanleren is om dagelijks het SuperFood te nuttigen.

Een mooi voorbeeld van extreem gezond 'SuperFood' is Chiazaad. Chiazaden komen van de Salvia Hispanica plant (Mexico) en hebben van naturen enorm veel positieve voedingsstoffen. In andere landen worden deze zaden al duizenden jaar genuttigd waardoor mensen een hoger concentratievermogen hebben, super veel gezonde voedingsstoffen binnenkrijgen en beter op gewicht blijven. De Chiazaden zijn namelijk perfect te combineren met je dagelijkse maaltijd en hebben een neutrale smaak. Het enige verschil is dat je met Chiazaad super veel gezonde voedingsstoffen opneemt en je minder behoefte hebt om tussendoortjes te nuttigen.

 

 Chia Zaad

 

Als je eens kennis wilt maken met Chiazaad dan ben je bij SuperFoodMe.nl aan het juiste adres voor 100% biologische chiazaden. Niet voor niets zijn er al duizenden mensen in Nederland die dagelijks Chiazaad recepten op het internet opzoeken.Over de Auteur

Wouter de Jong heeft zich gespecialiseerd in de effecten van voeding op het menselijk lichaam en heeft daarbij de kracht van Chia zaad leren kennen. In zijn praktijk voor natuurgeneeskunde past hij deze superfoods met succes toe bij het opheffen van klachten maar ook in de begeleiding van (top)sporters om de prestaties te verbeteren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo