Gezond Afvallen Zonder Dieet Is Echt Mogelijk? - Artikelpost

Gezond Afvallen Zonder Dieet Is Echt Mogelijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 600 | Aantal woorden: 1445 | Datum: | 0 commentaar

Gezond afvallen zonder dieet is de enige oplossing om een blijvend slank lichaam te krijgen. Het volgen van een dieet of het nemen afval/dieetpillen die je eetlust verminderen zijn oplossingen die alleen maar leiden tot een tijdelijk resultaat.

 

Niet alleen is het afvallen zonder dieet een veilige oplossing, maar je zult ook minder last hebben van een hongergevoel zonder dat je die enge afvalpillen hoeft te slikken.
 

De meeste diëten zijn NIET gebaseerd op een natuurlijke manier van afvallen, en dat is de gelijk de reden waarom de meeste diëten niet werkt.

 

Wist je dat negentig procent van de mensen die succesvol afvallen, binnen twee jaar weer terug zijn op hun oude gewicht? En dat mensen die vaak een dieet volgen, op de lange termijn meer aankomen dan mensen die hun leven lang eten wat ze willen?

 

Hoeveel mensen ken je bijvoorbeeld die na het volgen van een dieet daadwerkelijk op gewicht zijn gebleven?

 

Dus, het volgen van een dieet is geen goede optie voor een blijvend slank lichaam. De enige manier om voorgoed van je kilo’s af te komen is door af te vallen zonder dieet.

 

Mijn advies aan jou is daarom ook om voor altijd te stoppen met dieetpillen en hongerdiëten. Ga in plaats daarvan stap voor stap je gewoontes gezonder maken. Ontwikkel een goed voedingsschema, waarbij je geen honger meer hebt. Ga zo eten dat je het makkelijk vol kunt houden en op een gezonde manier afvalt met onbewerkte en natuurlijke producten.

 

Afval En Dieet Pillen

 

De meeste afval/dieet pillen zijn niets meer dan eetlustremmers, die helpen om je behoefte naar eten te verminderen.

Door het nemen van afvalpillen zet je jezelf op een drastisch hongerdieet, waarbij je lichaam steeds meer wordt uitgehongerd.

Als reactie hierop zal je lichaam overschakelen op de overlevingsmode waardoor je metabolisme zal vertragen. Dit is gelijk ook de reden waarom als je stopt met diëten of het nemen van dieetpillen je nog harder aankomt.

 

Je lichaam heeft namelijk geleerd van het hongeren en gaat na het dieet alles in het werk stellen om de situatie te herstellen en wat extra voorraden aan te leggen voor het geval je weer gaat hongeren. Je leert je lichaam als het ware om zuinig met energie om te gaan en extra vet op te slaan!

 

Het effect van tijdelijk uithongeren is dat je wel wat gewicht kwijt raakt, maar tegelijkertijd raakt ook je stofwisseling in de war. Dat heeft een averechts effect op je gewicht, je wordt steeds dikker en het wordt steeds moeilijker om weer af te vallen.

De beste oefeningen om op een natuurlijke manier af te vallen

Een juiste oefening is van essentieel belang om op een natuurlijke manier af te kunnen vallen, want er is geen enkele manier om permanent op gewicht te blijven zonder de juiste oefeningen, en dat is een feit.

Maar hier is het probleem ...

Meer dan 95% van alle oefeningen die mensen doen om vet te verbranden, verbranden juist bijna helemaal geen vet en dat is waarom het zo moeilijk om vet te verliezen.

De meeste oefeningen zijn erg moeilijk voor zwaardere mensen om te doen en vereisen veel inspanning voor heel weinig resultaat.

En natuurlijk, als je lang genoeg oefeningen doet, zal zeker wel helpen, maar...

De resultaten zijn zo minimaal voor de meeste mensen dat 99% van de mensen al lang heeft opgeven voordat ze een realistische resultaat hebben bereikt.

Als je gezond eet maar te weinig of verkeerd traint dan kan zal je op termijn weer dikker worden. Het is namelijk heel simpel. Je gaat steeds minder calorieën eten, je verliest spieren en je lichaam gaat in de spaarstand om vetreserves aan te leggen.

 

Op termijn zal dit je stofwisseling ernstig verstoren. Daarom is mijn advies dat als je serieus wilt afvallen om op de juiste manier te gaan trainen!

 

De beste oefeningen om vet te verbranden bestaan uit een combinatie van cardio en krachttraining.

 

Een combinatie van cardiotraining en krachttraining is essentieel om op een veilige en natuurlijke manier af te vallen en op gewicht te blijven, omdat het helpt om je lichaam om te zetten in een effectieve vetverbranding machine, die zal ertoe leiden dat je meer vet verbrand gedurende de hele dag.

Afvallen zonder dieet is mogelijk door gebalanceerd en gezond te eten op basis van onbewerkte en natuurlijke producten, zonder gebruik te maken van afval/dieetpillen en een combinatie van cardio en krachttraining.

 

Op http://www.afvallenzonderdieetplan.nl ontdek je de meest krachtige afvaltips en strategieen over hoe je opeen gezonde manier  kunt afvallen zonder het volgen van een dieet en zonder honger te lijden.

Over de Auteur

Voor meer afvallen en afslanktips, bezoek http://www.afvallenzonderdieetplan.nl/. Het AfvallenZonderDieetPlan is een uitgebreide verzamelplaatst dat zich richt op hoe je op een gezonde manier kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en gezond kunt leven.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo