FB pix Goed voornemen: Afvallen - Artikelpost

Goed voornemen: Afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 987 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en dat betekent nieuwe voornemens. Eén van die voornemens die jaarlijks terugkomt is natuurlijk afvallen. Uit recent onderzoek is echter gebleken dat 95% van de mensen met dit goede voornemen weer terugvalt in het oude gewicht of zelfs zwaarder is als voorheen.

Nu is het natuurlijk aan jou om bij die 5% te horen die het wel haalt. Maar hoe ga je dit aanpakken? Stel jezelf de vraag wat het is dat je wilt bereiken. Dit is een belangrijke stap, want als je eraan begint zonder een doel voor jezelf te stellen wordt het moeilijk om blijvend af te vallen.

Als je een doel stelt voor jezelf wees dan wel realistisch. Verwacht niet dat je binnen een paar dagen op je streefgewicht zit. Met de juiste aanpak is het echter wel mogelijk om binnen de kortste keren goede resultaten te zien. Hier vind je andere tips om snel af te vallen.

Je kunt bijvoorbeeld afvallen door te gaan sporten. Hardlopen is een sport die zich uitstekend leent voor caloriën verbranden. Hardlopen is wel een zware sport en belastend voor je knieën en enkels. Als alternatief zou je kunnen gaan zwemmen. Hiermee kun ook ontzettend veel caloriën verbranden. Neem ondertussen een vriend of vriendin mee en klets gezellig bij. Zo is het prima vol te houden.

Verder is het natuurlijk belangrijk om te letten op je voeding. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een dieet in de arm slaan. Voorbeelden van diëten die de laatste tijd zeer populair zijn zijn het koolhydraatarm dieet, het mentale dieetplan en het eiwitdieet.

Maar afvallen gebeurt niet zolang je niet de eerste stap zet. Zet dus die eerste stap en begin. Ik heb altijd geleerd dat actie loont, en zo is het. Actie wordt beloond!Over de Auteur

Chanel, webmaster koolhydraatarm dieet

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo