FB pix Hoe Afvallen En Waarom - Artikelpost

Hoe Afvallen En Waarom

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1014 | Aantal woorden: 488 | Datum: | 0 commentaar

Hoe afvallen is een vraag waarop vele antwoorden mogelijk zijn. Wilt u bijvoorbeeld alleen uw gewicht verminderen? Dat kunt u makkelijk controleren door op de weegschaal te gaan staan. Maar is dit voldoende om te bepalen of u gezondheid risico's loopt? Kortom, de waarom u wilt afvallen.

Uiteindelijk zegt u gewicht lang niet alles en is er meer nodig om de risico's te bepalen. Hoe afvallen en waarom is daarbij van groot belang. Om de risico's voor uw gezondheid te bepalen gebruiken we de Body Mass Index (BMI). 

Als u een BMI heeft van minder dan 18,5 dan bent u 'te mager'. Heeft u een BMI tussen 18,5 en 25 dan zit u het best met betrekking tot u gezondheid (het betekend niet dat u dan ook gezond bent of geen risico's loopt). Bij een BMI tussen de 25 en 30 loopt u een risico. Het risico op hart- en vaatziekten is dan groter. Dit wordt erg serieus bij een BMI tussen de 30 en 40. Zit u boven een BMI van 40 dan loopt u een groot gezondheidsrisico. 

Waarom afvallen kan voor u dus te maken hebben met uw gezondheid. Hoe afvallen kunt u doen door een geheel voorgeschreven dieet te volgen waarbij u praktisch geen voeding krijgt. U moet zich hierbij afvragen of dit wel goed is voor u gezondheid.

Hoe afvallen mogelijk is op een gezonde manier is door voldoende en de juiste voeding te nemen. Hierbij is tevens beweging van groot belang. Als u onvoldoende voeding neemt en u gaat sporten dan is het hoe afvallen veelal spierafbraak en geen vetverbranding. 

Hoeveel voeding u nodig heeft kunt u bepalen met uw caloriebehoefte. Hoe afvallen hiermee mogelijk is kunt u terugvinden in het gratis rapport. KLIK HIER voor het gratis rapport.

Op uw reis naar uw optimale gewicht en behoud van uw optimale gewicht,

Joost Fokke
Over de Auteur

Wij helpen mensen die op zoek zijn naar hun optimale gewicht en behoud hiervan. Neem eens een kijkje op onze website voor meer tips en een gratis rapport.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo