FB pix Hoe het Atkins dieet werkt - Artikelpost

Hoe het Atkins dieet werkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1092 | Aantal woorden: 389 | Datum: | 0 commentaar

Atkins is een bekend low carb dieet. Wanneer u het Atkins dieet volgt, gaat u meer vet en eiwitten eten en weinig koolhydraten. Veel mensen eten te veel koolhydraten. Het is zo dat een menselijk lichaam koolhydraten nodig heeft, maar niet te veel. En veel mensen eten te veel koolhydraten. Koolhydraten bestaan namelijk uit zetmeel en suikers. Wanneer u te veel koolhydraten eet, krijgt u te veel suikers binnen en die worden niet meer afgebroken door het lichaam. Zetmeel is door het menselijk lichaam ook moeilijk te verteren. Bekende producten die veel koolhydraten bevatten zijn brood, pasta en rijst. 

Fasen Atkins dieet 

Atkins is dus één van de bekendste koolhydraatarme diëten, echter kan het beter gezien worden als een koolhydraatarme levensstijl. Het doel van deze levensstijl is om gezonder te gaan leven. Het gaat dan niet zozeer om gewichtsverlies, maar meer om het creëren van een gezond gewicht en dit gezonde gewicht te behouden. Door de Atkins levensstijl eigen te maken, kunt u het risico op hart- en vaatziekte en diabetes verkleinen. Het Atkins dieet bestaat uit vier fasen. Elke fasen heeft een ander doel. Grofweg komt het er op neer dat u bij elke fase weer wat meer koolhydraten mag gaan eten. De eerste fase is een echte introductiefase. Hier gaat u kennis maken met het low carb dieet. In deze fase zult u veel gewicht verliezen. Deze fase duurt ongeveer twee weken. In de tweede fase gaat u verder met het verliezen van gewicht. In deze fase mag u meer koolhydraten gaan eten. Deze fase volgt u tot u bijna op uw streefgewicht zit. Vervolgens gaat u naar fase drie. In deze fase bepaald u de ideale hoeveelheid in te nemen koolhydraten voor uw situatie. De laatste fase is bedoeld om niet terug te vallen in ongezond eten en om op gewicht te blijven. Wanneer u het Atkins dieet gaat volgen, zult u merken dat u zonder hongergevoel gewicht kunt verliezen. 
Over de Auteur

Het doel van deze levensstijl is om gezonder te gaan leven. Het gaat dan niet zozeer om gewichtsverlies, maar meer om het creëren van een gezond gewicht en dit gezonde gewicht te behouden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo