Je Metabolisme Versnellen, 5 Effectieve Tips - Artikel Post - Artikel Marketing

Je Metabolisme Versnellen, 5 Effectieve Tips

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Dries
Gezien: 420 | Aantal woorden: 706 | Datum: Tue, 11 Jun 2013 | 0 commentaar

Je Metabolisme Versnellen is uiterst belangrijk voor als je gewicht wil verliezen. Sommige mensen hebben een snelle stofwisseling en de neiging om meer calorieën te verbruiken, zelfs in rust.

Aan de andere kant hebben sommige mensen een trage stofwisseling, dat vertraagt ​​geleidelijk  na een bepaalde leeftijd. Mensen met een trage stofwisseling hebben meestal de neiging om veel gewicht te winnen.

Daarom is het van groot belang dat ze de stofwisseling moeten verhogen om gewicht te verliezen en te beschermen tegen verschillende ziekten en aandoeningen.

Tips om je metabolisme te versnellen:

Spiertraining:

Het lichaam verbrandt continu calorieën, zelfs in een rustpositie. Deze rust stofwisseling is veel hoger bij mensen die spieren hebben. Elke kilo spier verbruikt ongeveer  70 calorieën per dag gewoon om zichzelf te onderhouden, terwijl kg vet gebruikt slechts 20 calorieën per dag verbruikt.  Dit kleine verschil kan een enorm verschil maken op lange termijn. Bovendien zijn de spieren over het hele lichaam  geactiveerd die op hun beurt de metabolisme versnellen door het verbeteren van de dagelijkse gemiddelde stofwisseling.

HIT Training:

HIT training kan de stofwisseling gedurende enkele uren na de training sessie verbeteren. De high-intensity training biedt een sterkere versnelling aan van de rust stofwisseling in vergelijking met matige en lage intensiteit training.

Water:

Het lichaam heeft water nodig om de calorieën te verwerken. Zelfs als een persoon licht is uitgedroogd, kunnen ze het metabolisme vertragen. Mensen die meer drinken dan twee liter water per dag  verbranden meer calorieën dan mensen die elke dag minder dan 1,5 liter drinken. Ook om gehydrateerd en het metabolisme te versnellen kan je  een glas water 15 minuten voor elke maaltijd en snack drinken.

Hou je hormonen in balans:

Men moet gaan voor gerichte fytotherapie bij het corrigeren van stress, maar ook geslachtshormoon onevenwichtigheden zoals hormonale onbalans kan het best worden behandeld door middel van hulp. Door gebruik kruidencombinaties kunnen de hormonen opnieuw in evenwicht komen in het lichaam en de stofwisseling efficiënter maken. 

Mindset tip:

Om je metabolisme te versnellen, moet men experimenteren met doorzettingsvermogen en het geloof hebben in je doelen en nieuwe uitdagingen. Het is raadzaam om kleine stappen te nemen en lange termijn doelen te stellen. En  belangrijker nog, men mag nooit stoppen op iets dat essentieel is voor de algehele gezondheid van ons lichaam.

Al met al kan men de volgende effectieve tips om het metabolisme te versnellen toepassen. Versnellen van het metabolisme is niet zo moeilijke , juist beetje verandering in je levensstijl, het hebben goede voeding en training op een regelmatige basis om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Heb je nog geen stap voor stap plan om je metabolisme te verhogen , meld je dan hier aan voor mijn gratis afslank rapport waarin ik vertel dat je op een natuurlijke gewicht gaat verliezen.

Over de Auteur

Mijn bedrijf richt zich op een gezonde levensstijl. De wereld helpen met een slank en vitaal leven.

Mensen motiveren en inspireren om gezonder te gaan leven is waar het om draait.
Daar staat ook mijn missie voor, "ALL YOU NEED IS ENERGY ".

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo