FB pix Op een gezonde en snelle manier afvallen - Artikelpost

Op een gezonde en snelle manier afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1018 | Aantal woorden: 460 | Datum: | 0 commentaar

Mensen die graag willen afvallen denken vaak maar aan 1 manier en dat is afvallen door middel van een dieet te volgen. Is dit wel zo'n goede manier en zijn er geen andere alternatieven?

Dagelijks beginnen duizenden mensen met het volgen van een dieet in de hoop er een aantal kilo's mee kwijt te raken. Helaas blijkt uit recent onderzoek dat slechts een klein percentage van de dieetvolgers ook daadwerkelijk blijvend gewicht verliest.

Hoe komt het dat veel mensen weer terugvallen in hun oude gewicht?

De reden hiervoor is dat diëten zich vaak focussen op dingen die je niet mag eten. Het probleem is hierbij dat je zo bezig bent met wat je niet mag eten en hier dus veel aan denkt, dat je juist in díe dingen trek gaat krijgen. Op deze manier werkt een dieet ontzettend frustrerend en de meeste mensen zullen uiteindelijk aan de verleiding toegeven. Diëten zijn vaak zo streng dat je hier al gelijk de mist in gaat en het dieet z'n werking verliest.

Daarbij komt dat door diëten je vaak een tekort krijgt aan bouw- en voedingsstoffen. Je zult dus wel gaan afvallen tijdens het volgen van een dieet, maar zodra je stopt en je normale eetpatroon weer oppakt zul je snel weer de afgevallen kilo's aankomen. Veel mensen worden vaak zelfs nog zwaarder als voor het volgen van het dieet. Iedereen kent wel het jojo-effect.

Is afvallen in een week mogelijk?

Je kunt wel afvallen in een week door middel van het volgen van een crashdieet. Zoals de naam zegt crast dit dieet je eetpatroon. Dit is echter geen gezonde manier van afvallen. Het dieet duurt een week en doordat je maar weinig voedsel binnenkrijgt zul je zeker gewicht verliezen. Maarja, zoals al eerder vermeld, hoe snel zullen die kilo's er weer bij komen als je weer normaal gaat eten. Waarschijnlijk snel.

Er zijn wel degelijk manieren om op een gezonde manier snel af te vallen. Je hebt hier niet eens een dieet voor nodig. Op de website http://gezond-afvallen-in-een-week.nl kunt je ze lezen en zie je hoe deze in z'n werk gaan. Het gaat om 4 manieren. Kijk zelf of het wat voor je is.

 

Veel succes!Over de Auteur

Webmaster http://gezond-afvallen-in-een-week.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo