FB pix Snel afvallen door goed te ontbijten - Artikelpost

Snel afvallen door goed te ontbijten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1025 | Aantal woorden: 375 | Datum: | 0 commentaar

Snel afvallen is mogelijk voor bijna iedereen als u maar de juiste tips en trucs kent en deze toepast. Een van de belangrijkste tips voor snel afvallen is een goed ontbijt. In dit artikel gaan we verder in op wat nu precies een goed ontbijt is.

Recentelijk wetenschappelijk onderzoek van de University of Missouri wijst uit dat eiwit (proteïne) rijk ontbijten kan voorkomen dat u later op de dag nog de neiging krijgt om verkeerde snacks te nuttigen. Nu is dat niet het enige voordeel van eiwit rijk ontbijten, het geeft namelijk uw spijsvertering ook een flinke “boost” waar u de rest van de dag(en) profijt van hebt. Doordat uw spijsvertering beter werkt verbrand u meer vet. Meer vet verbranden resulteert in gewichtsverlies.

Om proteïne rijk te ontbijten kunt u bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken: gekookte eieren, zuivel producten zoals karnemelk,  magere kwark, magere yoghurt, magere kaas, bruin brood met veel granen, havermout. Veel mensen hebben tegenwoordig weinig tijd om te ontbijten of reserveren hier simpel weg weinig tijd voor.

Een goed alternatief vormen dan de zogenaamde maaltijdvervangende afslank shakes. Deze shakes bevatten doorgaans veel eiwitten en hebben dezelfde voordelen zoals eerder in dit artikel genoemd. Bijkomstig voordeel is dat deze shakes doorgaans uiterst uitgebalanceerd zijn zodat u naast de nodige eiwitten ook alle andere vitale voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom een prima alternatief om de dag mee te beginnen en de basis te leggen om snel af te vallen. Afhankelijk van of u veel wilt afvallen of juist zoekt naar balans in uw gewicht kunt u dagelijks eiwitrijk ontbijten of bijvoorbeeld afwisselen tussen dagen. Als u voor uzelf balansdagen inbouwt kun u deze dagen prima beginnen met een eiwitrijk ontbijt. Wilt u weten wat op dit moment kwalitatief hoogwaardige afslank eiwit shakes zijn of wilt u meer informatie over afvallen en een gezonde levensstijl kijk dan eens op www.goedkoopsnelafvallen.nlOver de Auteur

Goedkoopsnelafvallen is een informatieve website over afvallen. Op de website vindt u tips en trucs om de beste en snelste resultaten te bereiken. Ook hebben wij producten voor u met zorg geselecteerd die u kunnen helpen met snel afvallen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo