Snel afvallen door goed te ontbijten - Artikel Post - Artikel Marketing

Snel afvallen door goed te ontbijten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Gsnelafvallen
Gezien: 729 | Aantal woorden: 375 | Datum: Sat, 15 Jun 2013 | 0 commentaar

Snel afvallen is mogelijk voor bijna iedereen als u maar de juiste tips en trucs kent en deze toepast. Een van de belangrijkste tips voor snel afvallen is een goed ontbijt. In dit artikel gaan we verder in op wat nu precies een goed ontbijt is.

Recentelijk wetenschappelijk onderzoek van de University of Missouri wijst uit dat eiwit (proteïne) rijk ontbijten kan voorkomen dat u later op de dag nog de neiging krijgt om verkeerde snacks te nuttigen. Nu is dat niet het enige voordeel van eiwit rijk ontbijten, het geeft namelijk uw spijsvertering ook een flinke “boost” waar u de rest van de dag(en) profijt van hebt. Doordat uw spijsvertering beter werkt verbrand u meer vet. Meer vet verbranden resulteert in gewichtsverlies.

Om proteïne rijk te ontbijten kunt u bijvoorbeeld de volgende producten gebruiken: gekookte eieren, zuivel producten zoals karnemelk,  magere kwark, magere yoghurt, magere kaas, bruin brood met veel granen, havermout. Veel mensen hebben tegenwoordig weinig tijd om te ontbijten of reserveren hier simpel weg weinig tijd voor.

Een goed alternatief vormen dan de zogenaamde maaltijdvervangende afslank shakes. Deze shakes bevatten doorgaans veel eiwitten en hebben dezelfde voordelen zoals eerder in dit artikel genoemd. Bijkomstig voordeel is dat deze shakes doorgaans uiterst uitgebalanceerd zijn zodat u naast de nodige eiwitten ook alle andere vitale voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarom een prima alternatief om de dag mee te beginnen en de basis te leggen om snel af te vallen. Afhankelijk van of u veel wilt afvallen of juist zoekt naar balans in uw gewicht kunt u dagelijks eiwitrijk ontbijten of bijvoorbeeld afwisselen tussen dagen. Als u voor uzelf balansdagen inbouwt kun u deze dagen prima beginnen met een eiwitrijk ontbijt. Wilt u weten wat op dit moment kwalitatief hoogwaardige afslank eiwit shakes zijn of wilt u meer informatie over afvallen en een gezonde levensstijl kijk dan eens op www.goedkoopsnelafvallen.nlOver de Auteur

Goedkoopsnelafvallen is een informatieve website over afvallen. Op de website vindt u tips en trucs om de beste en snelste resultaten te bereiken. Ook hebben wij producten voor u met zorg geselecteerd die u kunnen helpen met snel afvallen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo