FB pix Snel afvallen - Artikelpost

Snel afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2912 | Aantal woorden: 425 | Datum: | 0 commentaar

 

Met alle tot nu toe geschreven diëten kan je een bibliotheek vullen. En toch gaan verreweg de meeste over het zwaar reduceren van bepaalde voedingsgroepen. De ene gaat over  het bijna uitbannen van vet eten terwijl een ander de koolhydraten de schuld geeft. Mijn 30 jaar lange ervaring met dat soort diëten is dat je zolang je het volhoud er wel van afvalt, maar zodra je er mee ophoudt je zo weer op je oude gewicht zit. En dikwijls ook daar nog overheen. Dat is ook logisch want je lichaam supercompenseert. Als het een tijd een tekort van iets heeft gehad zal het reageren door hier meer van op te gaan slaan zodra het weer beschikbaar is.

 

Toch is het vreemd dat een dieet alleen maar als iets fysieks wordt gezien. Want vraag je nu 'ns af wanneer je eetpatroon vreemde curves gaat vertonen? Precies, als je problemen hebt. Bij dat soort emoties krijgt de een geen hap meer door zijn of haar keel, terwijl de ander zich vol eet aan ijs of chocolade of andere zoetigheden. En zoetigheden brengen je bloedsuikerspiegel aan het schommelen zodat je de ene na de andere behoefte aan nog meer zoetigheid krijgt.

 

Komt dit bekend voor? Dan ben je toch met me eens dat het eetprobleem niet fysiek is, maar zich in je hoofd afspeelt. Het is dan toch niet zo gek dat het mentale dieet plan zich eerst richt op de problemen met eten in je hoofd. Want is het niet zo dat op het moment je je zelf voorneemt om minder te gaan eten je binnenkort bijna alleen nog maar aan eten kan denken? Het zet zich als het ware vast in je hoofd.

 

Het mentale dieet plan is een kort en bondig geschreven boekje dat wat regels opstelt waar een ieder zich makkelijk aan kan houden. Volg die regels en je zult zien dat je gaat afvallen. Dit is ook gemakkelijk vol te houden dus is het redelijk om aan te nemen dat dit je normale voedingspatroon gaat worden. Dan zit je op de goede weg naar een gebalanceerd voedingspatroon en een daarbij behorend mooi lichaamsgewicht. Meer weten?

Kijk eens op http://eenvoudigafvallen.comOver de Auteur

Christo Herngreen heeft al 35 jaar ervaring in de begeleiding van sporters. Het eetpatroon is daar prominent in aanwezig. Deze methoden zijn heel goed bruikbaar voor iedereen. En hij  heeft daar al veel succes mee bereikt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo