Veel mensen leiden aan suikerverslaving, ben jij er één van? - Artikelpost

Veel mensen leiden aan suikerverslaving, ben jij er één van?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1051 | Aantal woorden: 685 | Datum: | 0 commentaar

Wat is Suikerverslaving? Nou, als je toevallig iemand kent in jou omgeving die geen enkele dag aan zich voorbij kan laten gaan zonder het te veel eten van welke vorm dan ook van zoete voedingsmiddelen, dan is die persoon waarschijnlijk aan suiker verslaafd. In makkelijke taal, suikerverslaving verwijst naar een situatie waarbij iemand het maar vervelend vindt om het consumeren van zoetwaren te stoppen.

Wanneer het voor een persoon die last heeft van suikerverslaving niet mogelijk is om aan enige vorm van suikerwaar te komen, krijgt diegene de neiging om licht in het hoofd of in de war te geraken. De suiker verslaafde is op de één of andere manier afhankelijk geworden van suiker, net als een alcoholist in principe afhankelijk kan worden van alcohol. Het ongemakkelijke gevoel kan alleen verdwijnen als hij/zij weer iets suikerhoudends nuttigt.  Andere symptomen die mee kunnen gaan spelen zijn trillen of beven, misselijkheid, ernstige hoofdpijn of erger nog, braken.

Een suikerverslaving is zeker weten de meest gemeenschappelijke en wijdverspreide verslaving uit deze tijd die met de dag erger wordt. Tieners en kinderen hebben het meest te leidden aan suikerverslaving, het maakt hun leven chaotischer van aard. Ook vele volwassenen worden getroffen door deze vervelende crisis. Suikerverslaving leidt tot ongezonde eetgewoonten en ondervoeding. Het maakt ruimte voor vele ziekten zoals obesitas en ernstige diabetes.


Voordat we verder gaan met deze zaak, laten we eerst eens verder in gaan op wat het woord verslaving nou eigenlijk inhoudt. Wat is het eigenlijk? In simpele taal, verslaving is als iemand aan iets moet voldoen om vervelende gevoelens of symptomen te ontlopen. Het verzwakt ook het lichaam van de verslaafde persoon. Maar de bottom-line is, verslaving draagt ??bij aan de disfunctie van een persoon. Het wordt beschouwd als een obsessief  gedrag  waar de persoon denkt dat hij / zij niet zonder kan leven.


Iemand die heeft te leidden aan suikerverslaving zal waarschijnlijk fysieke, fysiologische en emotionele instabiliteit ervaren. Onvoldoende in staat zijn om het verlangen aan suiker te weerstaan kan zorgen voor een beduidend gevoel van stress. Meestal wordt deze suikerverslaving veroorzaakt door verveling of iets anders in die richting. Wanneer je dus de aandrang voelt of behoefte krijgt aan suiker, zorg dan dat er iemand voor jou is met wie je in aanraking kunt blijven. Dit betekent dus dat er iemand moet zijn die bereid is om u te hulp te staan met dit obsessieve gedrag.  moet over de capaciteiten bechikken om u bezig te houden met zaken of met u uit te gaan op een willekeurig tijdstip. Dit kan je ondersteunen voorkomen dat je te veel aan het nuttigen van zoetigheden denkt. Het is dus een goede manier voor je om met goed vertrouwen door uw suikerverslaving heen te komen zonder die negatieve gevoelens en symptomen.


Natuurlijk bestaan er ook andere manieren voor een persoon die leidt aan suikerverslaving om zijn/haar conditie te beheren. Het is van groot belang dat de suikerverslaafde in staat is om een ?systeem te gebruiken ter ondersteuning van zijn/haar grote levens beslissing.


Uiteraard is het wel zo dat suikers enorm belangrijk zijn voor ons, we kunnen er zelfs niet zonder. Geraffineerde suikers, dat zijn de suikers die heel erg slecht voor je zijn en in principe vermeden zouden moeten worden. Wilt u te weten komen hoe jij suikervrij kan gaan leven, kijk dan eens naar wat een Suikervrij Dieet voor u kan betekenen

Over de Auteur

Suikervrij Dieet zet zich in om zo veel mogelijk mensen bewust te maken van de gevolgen van suiker. Regelmatig veel tips en adviezen over suikerverslaving en over het suikervrij dieet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo