Teveel vet op de buik? - Artikel Post - Artikel Marketing

Teveel vet op de buik?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 207 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Heb je teveel vet op de buik? Dan is de sixpack nog lang niet te zien. Teveel vet op de buik is voor veel personen een doorn in het oog en het wordt gezien als ongezond iets. Door het buikvet kunnen deze personen de buikspieren niet zichtbaar krijgen en blijven ze verstopt onder het vet. Het ziet er niet alleen minder mooi uit maar buikvet is ook gevaarlijk. In dit gebied is vet niet gewenst aangezien er veel organen in de buikstreek zitten. Het vet nestelt zich rond de organen wat het risico op bepaalde aandoeningen vergroot.

Buikomvang bijhouden
Het is verstandig om altijd de vooruitgang bij te houden. Dit geldt ook voor het trainen van de buikspieren. Een manier om dit bij te houden is de weegschaal maar het is ook verstandig om de omtrek van de heup en buik te noteren. Als de omvang kleiner wordt dan ben je goed bezig. Als het groter wordt dan is het tijd voor een aanpassing van het eetpatroon. Meet het daarna meerdere keren ter vergelijking. Dit kun je bijvoorbeeld iedere week op hetzelfde tijdstip doen. Het is verstandig om tevens de BMI te noteren. De BMI geeft de verhouding weer tussen het gewicht en de lengte.

Goede vetten
Vetten zijn voor iedereen belangrijk. Zelfs voor personen die willen afvallen. Er zijn vetten nodig voor elke persoon om gezond te kunnen leven. Er bestaan slechte en goede vetsoorten. Onverzadigde vetten is het soort vet dat gezond is. Een voedingsmiddel zoals walnoten heeft veel gezonde vetten. Verzadigde vetten kunnen beter helemaal vermeden worden. Deze zijn veel te vinden in kant-en-klaar maaltijden, snacks en eten uit de frituur. Iedereen kent deze producten wel aangezien iedereen wel een beeld heeft van waar veel slechte vetten in zitten. Chocola is een geliefde snack maar bevat bijvoorbeeld veel verzadigde vetten.

Over de Auteur

Nick is een fitness liefhebber en traint al jaren voor een sixpack.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[242 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo