Tips om je buikvet te verminderen - Artikelpost

Tips om je buikvet te verminderen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 643 | Aantal woorden: 537 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn vele trucs en infomercials rond het thema van hoe jij van dat vervelende  buikvet afkomt. Hoewel er geen wondermiddel zijn die buikvet direct elimineert, zal dit artikel wel uitleggen wat de oorzaken van een groeiende taille zijn en wat je er aan kunt doen om het extra vet te laten verdwijnen.

Oefeningen om het vet te verbranden

Sport om gewicht je oefenen om gewicht te verliezen. Aerobic oefening zorgt voor vetverlies over je gehele lichaam. Je kunt niet precies je buikvet verbranden, maar het is over het algemeen een goede stap om je lichaam in goede vorm te krijgen.

Zorg ervoor dat jij je richt op calorieverbranding oefeningen in plaats van sit-ups of crunches. Als je buikspieren zijn bedekt met vet, zal een versterking van de spieren dan niet veranderen.

Doe ook aan krachttraining

Een studie uit 2006 die was gepubliceerd door het "International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism" suggereert dat een combinatie van cardiovasculaire oefeningen (aerobic) en krachttraining effectiever is dan alleen de aerobic training, als het gaat om je buikvet kwijtraken.

Je kunt krachttraining oefenen met vrije gewichten, fitnessapparaten, of weerstand banden.

Minder calorieën

Verminder je calorie-inname door het wisselen van bepaalde voedingsmiddelen tegen andere. Als het aantal calorieën niet verminderd zal je geen vet kwijtraken rond je buik.

Er zijn bepaalde tactieken die u kunnen helpen verliezen buik vet sneller, maar alleen als je al consequent beperkt je calorie-inname. Bijvoorbeeld, het eten van een avocado zal niet helpen na een hele zak chips u om ervoor buikvet verdwijnen. Sterker nog de kans is groter dat je het tegenover gestelde effect krijgt.

Gezond eten helpt alleen als je consequent te goede keuze maakt en niet als het uitkomt.

Eet het betere vetten. Studies tonen aan dat een dieet met een hoger percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren (avocado, noten, zaden, sojabonen, chocolade) je lichaam beter met het vet omgaat en je in verhouding minder aanmaakt.

Het is niet per se zo dat je gelijk van je buikvet af bent, alleen als je een keuze hebt tussen de wat meer gezonde vetten en de vetten die sneller voor buikvet zorgen. Dan is de keuze simpel toch?

Je hoeft minder te sporten, de effecten van het sporten zullen eerder merkbaar zijn en je zorgt dat het aantal centimeters niet toeneemt.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo