Verschillende crashdiëten - Artikel Post - Artikel Marketing

Verschillende crashdiëten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sjoerd de Groen
Gezien: 525 | Aantal woorden: 430 | Datum: Mon, 2 Dec 2013 | 0 commentaar

Wat is een crashdieet?

Op crashdieet.info vind je verschillende crashdiëten met een verschillende basis. Het ene crashdieet laat je vooral veel groenten- en fruitsapjes drinken, het andere opteert dan weer eerder voor yoghurt. Ook is er een ziekenhuisdieet dat je op een enorm snel tempo laat afvallen. Bij al deze diëten vliegen de kilo’s van je lichaam af. Schamen op het strand hoeft vanaf nu dus niet meer!

Het sapdieet

Het sapdieet is een crashdieet dat je vooral verschillende fruit- en groentenmixen zal doen drinken. De sapjes van dit crashdieet kun je zelf heel gemakkelijk te maken. Drink elke dag enkele glazen versgeperst fruit- of groentesap en combineer dit met magere voeding (magere yoghurt, toast, …) Hierdoor zal je op een zeer efficiënte manier veel kilo’s verliezen.

Het soepdieet

Als je van meer variatie houdt is het soepdieet misschien wel iets beter voor jou? Op een eenvoudige manier maak je verschillende soepen waar je dan gedurende de dag meerdere malen van eet. Door dat er veel groenten in de soep zitten, zal je honger gestild worden. Je buik zal dus niet elke vijf minuten grommen. Bovendien verlies je op een heel korte tijd massa’s kilo’s met dit crashdieet.

Het ziekenhuisdieet

Het ziekenhuisdieet is het voorlopig beste crashdieet dat bestaat. Met dit crashdieet verlies je immers de meeste kilo’s in een korte tijdspanne. Zeker als je in een zeer korte termijn veel kilo’s kwijt wilt zijn is dit ziekenhuisdieet het beste crashdieet. Raadpleeg hiervoor wel zeker een diëtiste die heel het dieet nauw op de voet mee zal volgen.

Yoghurt dieet

 

Ben jij zoals vele andere mensen verslaafd aan zuivel? Kies dan voor het yoghurtdieet, een crashdieet waar het nuttigen van zuivelproducten toegelaten is! Aan de hand van magere zuivelproducten die je op geregelde tijdstippen gedurende dag eet, val je op een relatief korte termijn af. Kilo’s verliezen is geen probleem meerOver de Auteur

Tekst over crashdiëten

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo