FB pix Vetverbranding in een potje - Artikelpost

Vetverbranding in een potje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 956 | Aantal woorden: 353 | Datum: | 0 commentaar

Een nieuw jaar begint met goede voornemens. Vooral vrouwen staan na de laatste oliebollen en appelflappen massaal in de rij voor de sportschool. Totdat de motivatie afneemt en de sportschoenen meer stof dan zweet vergaren. Na een tijdje komen al die afgetrainde kilo's onherroepelijk weer terug, te merken aan de knellende band van de broek en de losgesprongen knoopjes van je blouse. Mensen vragen zich wanhopig af of er een snellere manier is om de overtollige pondjes snel kwijt te raken. Nou kunnen we u geruststellen, die is er!

Fatburner

Vetverbranding in een potje, zo zou je deze zogenoemde fatburner kunnen noemen. Je hebt ze in vele soorten en smaken. Zonder recept te verkrijgen bij de betere drogist en diverse natuurwinkels. Een fatburner zorgt onder andere voor een snellere stofwisseling, onderdrukt het hongergevoel en geeft meer energie. De meeste fatburners zijn in pil-of capsule vorm maar er zijn ook vloeibare varianten op de markt.

Schadelijk?

Er zijn diverse wetenschappers die vraagtekens zetten bij het gebrek van een fatburner. Dit komt omdat men gelooft dat het versnellen van de stofwisseling schadelijk is voor het lichaam. Ook zouden de stoffen die in deze supplementen zitten niet goed zijn voor de gezondheid. Hiervoor geldt uiteraard wat voor alle medicijnen en supplementen geldt: Houd u altijd aan de juiste dosering en combineer de fatburner enkel met een gezond eetpatroon om het zogenaamde jo-jo effect te voorkomen. Indien u toch twijfelt kunt u persoonlijk altijd een specialist raadplegen.

Verantwoord afvallen

Een fatburner is geen alternatief voor de sportschool, maar het effect kan u net het duwtje in de rug geven om daar wat vaker naartoe te gaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam.Over de Auteur

Grenade Fatburners is een van de vele fatburners die op de markt zijn. Wanneer goed gebruikt kunnen ze een zeer positieve bijdrag leveren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo