Waarom is het mentale dieet zo succesvol? - Artikelpost

Waarom is het mentale dieet zo succesvol?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 344 | Aantal woorden: 616 | Datum: | 0 commentaar

Het mentale dieet plan

(bron en tips)

Veel mensen vragen zich af waarom het mentale dieet plan zo succesvol is? Daar gaan we door middel van dit artikel antwoord op proberen te geven. Eerst krijg je uitleg over het dieet en vervolgens gaan we in op de kracht van het dieet. Met dit dieet ga je een keer verder dan een standaard dieet en los je een keer het echte probleem op.

Wat is het mentale dieet plan?

Dit dieet is net zoals ieder ander dieet, er zijn bepaalde voorschriften over voedingsmiddelen die je juist wel of niet mag eten. Het dieet heeft veel weg van het Dr. Atkins dieet, maar is het niet helemaal. Ondanks dat dit een eiwitrijk dieet is, onderscheidt het zich wel door de psychologische begeleiding die dit dieet voorschrijft.

Als je dit dieet volgt krijg je behalve voorschriften over welke voedingsmiddelen je je juist wel moet eten en welke niet ook psychische begeleiding. De communicatie vindt voornamelijk plaats via e-mail met een begeleider. Deze persoon geeft je regelmatig een opdracht plaats die je meer inzicht geeft in je zwakke punten en waarom je vaak eet. Het probleem is namelijk vaak niet het eten, maar het probleem wat erachter schuilt. Veel mensen eten veel, omdat ze zich niet lekker in hun vel voelen. Zodra mensen zich beter gaan voelen, is het ook gemakkelijker om gezonder te eten en dit te blijven doen.

Waarom is het mentale dieet zo succesvol?

Over het algemeen is bekend dat je bij een ziekte niet alleen de symptomen moet bestrijden, maar juist de ziekte. Als je dit niet doet, dan zijn de uiterlijke vertoningen van de ziekte wel weg, maar ben je nog steeds ziek. Zo is het eigenlijk ook met afvallen, veel mensen bestrijden van de symptomen, maar niet het echte probleem. Hierdoor blijft het probleem bestaan.

Door middel van de psychologische begeleiding bestrijden ze met het mentale dieetplan ook het echte probleem. Het is de bedoeling dat je ook je probleem gaat oplossen, waardoor het plan een groot succes is. Je zult minder snel weer vallen in de valkuilen van het verleden en ook minder behoefte hebben aan veel eten. Op deze manier krijg je namelijk het lichaam dat je altijd al gewild hebt en blijf je dit houden. Dat is niet vaak het geval bij een dieet, bij de meeste komt je vaak weer twee keer zo snel aan. Het probleem is namelijk nog niet opgelost en hierdoor is de verleiding groot om je frustratie weer te gooien op eten. Terwijl het eten vaak niet het hoofd probleem is, maar het veel verder zit weggestopt

Kortom, wil je een succesvol dieet volgen. Het nu een keer mee maken dat je ook het lichaam blijft behouden wat je altijd al wilde. Volg dan het mentale dieet plan en ga samen met je begeleider je probleem uit de weg halen, waardoor het ook een waar succes wordt. Je zult je al snel stukken beter in je vel voelen en het leven gaat er een stuk beter uit zien.

Succes

 Over de Auteur

Ik blog graag over alles wat met gezondheid te maken heeft.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo