Wat eet je als ontbijt tijdens het afvallen - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat eet je als ontbijt tijdens het afvallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 323 | Aantal woorden: 446 | Datum: | 1 commentaar

Wat eet je als ontbijt tijdens het afvallen?

Dat is een vraag die veel voorbij komt en iedereen heeft daar wel een eigen mening op. Een ding wat zeker is dat als je een stevig ontbijt neemt, je verzadigd voelt en je de eerste paar uur geen behoefte hebt aan eten. Hierdoor wordt het gemakkelijk om tussentijds bepaalde verleidingen voor ongezond eten te weerstaan en te laten liggen. 

Er is een stelregel waarmee we moeten beginnen. Als je wilt afvallen is het belangrijk om voor veel variatie te zorgen. Wissel je voeding eens per dag af door volkoren boterhammen te eten en de dag erna havermout of wat muesli met noten. Er zijn genoeg producten waar je de lekkerste en gezonde combinaties mee kunt maken. Daarvoor soms niet eens voor de deur uit!

Heb je melk liggen en wat eieren bijvoorbeeld? Koop dan alleen een pakje havermout en mix alle ingredienten bij elkaar. Voeg daar wat noten en gedroogd fruit eraan toe en je hebt een heerlijk ontbijt voorbereid. Je staat er niet langer als 5 min voor in de keuken. Ideaal als je een druk leven hebt en je er niet veel tijd kwijt aan wilt zijn. Een smoothie op de vroege ochtend is ook heerlijk. Een appel of banaan wat met magere yoghurt doen het goed. Pak een blender erbij en je hebt een drinkbaar ontbijt. 

Ontdek alle recepten waar je gezonde keuzes mee kunt maken op GezondVoorstel.com. Er is meer mogelijk dan je denkt. Wij staan klaar voor vragen of ander soort hulp als het gaat om advies over voeding en recepten. Nieuwsgierig naar ander soorten gezonde gerechten?Over de Auteur

Lotte Bouwman van GezondVoorstel. Vroeger stond ik al graag in de keuken en nu kan ik niet meer zonder! Ik haal veel inspiratie uit de recepten die voor bij zie komen en probeer daar het beste van te maken. Ik help graag mensen met vragen of problemen als het gaat om voeding.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[282 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[177 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo