FB pix Weightcaps - Artikelpost

Weightcaps

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 844 | Aantal woorden: 408 | Datum: | 0 commentaar

Ontbijten is erg belangrijk bij het afvallen

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen geniet van het ontbijt. Overslaan van het ontbijt heeft veel negatieve gevolgen, vooral als je probeert om gewicht te verliezen. Hoewel in theorie het idee van het eten van minder voedsel door het overslaan van het ontbijt klinkt als een goed idee, heeft de praktijk aangetoond dat overslaan van het ontbijt je dieet successen later op de dag saboteert. Hoe zou dat komen? Door het missen van het ontbijt zou je hoogstwaarschijnlijk afzien van 300-400 calorieën. In feite, zou 10 dagen zonder ontbijt ertoe leiden dat je meer dan een pond kwijtraakt.  Helaas, je lichaam weet dat het wordt uitgevoerd zonder zijn ochtend brandstof, en vindt andere manieren om het te verliezen.

 

Allereerst door niet te gaan ontbijten, verlaten we ons lichaam zonder brandstof voor bijna 12 uur.  Tuurlijk, je kan geen honger hebben op de vroege ochtend, maar door een lunch of laat in de middag te gaan eten eet je veel meer dan de calorieën die je gemist had bij het ontbijt.  Dit komt omdat je bloedsuiker zo laag is gedaald tegen die tijd begint je te wankel, vraatzuchtige en prikkelbaar te voelen. Je bent veel minder in staat om de verleiding te weerstaan om niet nog een koekje erbij te nemen. Misschien denk je door genoeg ijzer over de gehele dag te eten dat dit niet zoveel uitmaakt. Helaas, zelfs met genoeg ijzer zal je geen kilo’s verliezen door je ontbijt te laten staan.

Eten in de ochtend zet niet alleen je stofwisseling op gang, studies hebben aangetoond dat vrouwen grotere hoeveelheden calcium en vezels binnen kregen  op de dagen dat ze ervoor kozen om te ontbijten. Voor zowel calcium en vezels is aangetoond dat ze worden geassocieerd met succesvol gewichtsverlies.

 Over de Auteur

De auteur van deze tekst is de eigenaar van Weightcaps. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Afvallen zonder bullshit
Afvallen zonder bullshit

€ 25,99
Toon product

Slimtea -Afslankthee - afvallen met afslank thee - vet verbranden - detox - teatox | verhoogt vetverbranding | onderdrukt eetlust |
Slimtea -Afslankthee - afvallen met afslank thee - vet verbranden - detox - teatox | verhoogt vetverbranding | onderdrukt eetlust |

€ 12,99
Toon product

Lekker snel
Lekker snel

€ 32,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo