Weightcaps - Artikel Post - Artikel Marketing

Weightcaps

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Gin
Gezien: 517 | Aantal woorden: 408 | Datum: Wed, 26 Jun 2013 | 0 commentaar

Ontbijten is erg belangrijk bij het afvallen

Laten we eerlijk zijn, niet iedereen geniet van het ontbijt. Overslaan van het ontbijt heeft veel negatieve gevolgen, vooral als je probeert om gewicht te verliezen. Hoewel in theorie het idee van het eten van minder voedsel door het overslaan van het ontbijt klinkt als een goed idee, heeft de praktijk aangetoond dat overslaan van het ontbijt je dieet successen later op de dag saboteert. Hoe zou dat komen? Door het missen van het ontbijt zou je hoogstwaarschijnlijk afzien van 300-400 calorieën. In feite, zou 10 dagen zonder ontbijt ertoe leiden dat je meer dan een pond kwijtraakt.  Helaas, je lichaam weet dat het wordt uitgevoerd zonder zijn ochtend brandstof, en vindt andere manieren om het te verliezen.

 

Allereerst door niet te gaan ontbijten, verlaten we ons lichaam zonder brandstof voor bijna 12 uur.  Tuurlijk, je kan geen honger hebben op de vroege ochtend, maar door een lunch of laat in de middag te gaan eten eet je veel meer dan de calorieën die je gemist had bij het ontbijt.  Dit komt omdat je bloedsuiker zo laag is gedaald tegen die tijd begint je te wankel, vraatzuchtige en prikkelbaar te voelen. Je bent veel minder in staat om de verleiding te weerstaan om niet nog een koekje erbij te nemen. Misschien denk je door genoeg ijzer over de gehele dag te eten dat dit niet zoveel uitmaakt. Helaas, zelfs met genoeg ijzer zal je geen kilo’s verliezen door je ontbijt te laten staan.

Eten in de ochtend zet niet alleen je stofwisseling op gang, studies hebben aangetoond dat vrouwen grotere hoeveelheden calcium en vezels binnen kregen  op de dagen dat ze ervoor kozen om te ontbijten. Voor zowel calcium en vezels is aangetoond dat ze worden geassocieerd met succesvol gewichtsverlies.

 Over de Auteur

De auteur van deze tekst is de eigenaar van Weightcaps. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo