FB pix Werkt het Dieet oplossing programma (DSP) - Artikelpost

Werkt het Dieet oplossing programma (DSP)

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1438 | Aantal woorden: 349 | Datum: | 0 commentaar

Heb jij interesse in het uren spenderen in een fitness club terwijl je eigenlijk helemaal geen vooruitgang ziet? Mogelijk is sporten / fitness / beweging alleen voor jou niet de oplossing? Misschien is een andere strategie nodig? Het Dieet Oplossing Programma (Diet Resolution Program) geschreven door Isabel De Los Rios heeft een andere kijk op het afvallen / verliezen van gewicht. In plaats van uren te verspillen aan fitness promote dit programma een doordacht plan voor voeding gericht op het verliezen van gewicht. Lees hieronder meer over dit programma en of het echt wel werkt.

Laten we voorop stellen dat veel gewichtverlies systemen / boeken / programma's gericht zijn op het verdienen van geld. En op zich is daar niets mis mee zolang ze maar wel doen wat ze beloven. En helaas zijn de berichten over het programma van Isabel De Los Rios niet uniform. Veel reviews stellen dat het werkt, anderen stellen dat het oplichting en bedrog is. Wel was Isabel oprecht in haar ambitie iets te ontwikkelen dat echt werkt.

De schrijfster is ooit begonnen met onderzoek naar een goed werkend afvalprogramma vanwege haar moeder. De moeder van Isabel heeft diabetes en dit vormde de ambitie om te helpen met haar gezondheid. Weet ook dat Isabel De Los Rios dit gewichtverliesprogramma heeft ontwikkeld samen met haar diabetische moeder en om die reden hoef je niet te verwachten dat dit programma veel sport / veel beweging bevat. Het book legt meer de focus op gezonde eetgewoonten die bijdragen aan een snelle verbranding van vetten.

Hoe stelt het ebook vast wat de beste methode is voor jou om gewicht te verliezen? In het ebook staat een enquete die je moet invullen. De enquete helpt jou met het vaststellen van jouw type stofwisseling / metabolisme. Het is daarbij natuurlijk wel van belang dat je de enquete eerlijk en alleen met waarheden invult.

Over de Auteur

Interesse in diverse afval programma's? Zie de top 10 afval programma's.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo