Zoek Jij Een Snelle Manier Om Af Te Vallen? Probeer Dan Deze Drie Afvaltips! - Artikel Post - Artikel Marketing

Zoek Jij Een Snelle Manier Om Af Te Vallen? Probeer Dan Deze Drie Afvaltips!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: AfvallenZonderDieetPlan
Gezien: 484 | Aantal woorden: 862 | Datum: Thu, 17 Jan 2013 | 0 commentaar

Er is een snelle manier om af te vallen die tevens gezond is en zorgt voor een blijvend slank lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is het volgen een paar belangrijke tips.

Een van de belangrijkste oorzaken waarom het veel mensen niet lukt om af te vallen is omdat het moeilijk kan zijn om zich te committeren aan een nieuwe (gezonde) levensstijl.

Iedereen die echt op zoek is naar een snelle manier om af te vallen moet een paar eenvoudige veranderingen tot een gewoonte maken. De volgende tips hebben zich keer op keer bewezen een snelle manier om af vallen te zijn:

Tip # 1: Verander Snack Gewoonten

Mensen zijn gewoontedieren en gek op gemak. Dit is tevens een oorzaak waarom het zoveel mensen niet lukt om af te vallen. Hoe makkelijk is het niet om kant en klare diepvriesmaaltijden te eten of die lekker ongezonde vette hap van de snackbar.

Om nu te voorkomen dat je in die valkuil van gewoonte en gemakt valt, dien je je eetgewoontes te veranderen. Begin met gezond en gebalanceerd dieetplan dat gebaseerd is op basis van natuurlijke en onbewerkte producten.

Vervang je zakken chips, koekjes en chocolaatjes eens voor een fruitschaal,en plaats deze op de tafel.  Als je dan toch ineens honger krijgt dan is het eerste wat je ziet een gezond product. Dit verhoogt de kans op het creëren van een gezonde eetgewoonte.

Tip # 2: Maak Je Maaltijden Thuis En Neem Ze Mee.

Sommige dagen kunnen zeer hectisch zijn. Je hebt een drukke dag, zit de hele dag in de auto je hebt tussendoor ook nog eens weinig tijd om gezond te eten.

Plotseling begint je maag te rammelen en wat is er dan makkelijker om bij het dichtstbijzijnde ‘Fast food’ restaurant vanuit je auto een hamburger, met frietjes en een aardbeien shake te bestellen.

Herkenbaar?...vast wel.  Maak in plaats daarvan je maaltijden thuis van tevoren klaar zodat je ze  kunt meenemen in de auto.

Maaltijden overslaan is geen goed idee omdat het zorgt voor een hongergevoel, waardoor als je maag rammelt van de honger je makkelijker in de verleiding komt en vaak allerlei ongezonde tussendoortjes gaat eten.

Daarnaast bestaat het gevaar dat als je regelmatig een maaltijd overslaat je stofwisseling zich daarop aanpast. Als het lichaam te lang geen voeding krijgt, zal het een signaal geven waardoor je stofwisseling zal afnemen om de aanwezige vetcellen in je lichaam op te slaan als reserve.

Een maaltijd overslaan zorgt er dus voor dat je het vet dat je al hebt niet kwijt zult raken en je volgende maaltijd zal automatisch worden opgeslagen als vetreserve. Hierdoor wordt je dus alleen maar dikker.

Tip # 3: Herken Wanneer Je Daadwerkelijk Dorst Hebt In Plaats Van Honger.

Signalen van honger worden vaak met dorst verward. Wanneer je honger denkt te hebben, drink dan eerst 2 glazen water voordat je gaat eten. Je maag is dan gevuld waardoor het hongergevoel kan worden gestild. Zo weet je zeker dat wanneer je eet, je echt honger hebt.

Wist je trouwens dat veel mensen niet kunnen afvallen omdat ze te weinig water drinken. Je lichaam bestaat voor 80% uit water en het is de basis van alle lichaamsfuncties. Je kunt water zien als fundering om op een gezonde manier af te vallen. Je hebt het gewoon nodig.

Als je lichaam vet verbrand kan je vochtbehoefte veranderen. Let erop dat je signalen van dorst niet verward met honger.

Er zijn nog tal van andere eenvoudige manieren om af te vallen maar het toepassen van alleen deze drie  tips zal resulteren in een snelle manier om af te vallen.

Als jij op zoek bent naar nog meer GRATIS tips en strategieën om op een eerlijke en volledig natuurlijke manier af te vallen? Kijk dan snel op: www.afvallenzonderdieetplan.nl

Stop met Diëten…Begin Met Eten…Leef Gezond

Over de Auteur

Voor meer afvallen en afslanktips, bezoek http://www.afvallenzonderdieetplan.nl. Het AfvallenZonderDieetPlan is een uitgebreide verzamelplaatst dat zich richt op hoe je op een gezonde manier kunt afvallen, op gewicht kunt blijven en gezond kunt leven.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 29 Mar 2013 at 4:29 PM, by Guest
als ik heb besloten om af te vallen kan ik niet van eten afblijven als ik het op heb dan besef ik dat ik wou afvallen en dat besluit ik weer om af te gaan vallen en dat lukt niet ik ben steeds afgeleid als ik eten om me buurt heb daarom HEB IK U HULP HEEL ERG GOED NODIG !!

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo