FB pix Aloë Vera, een gezond plantje - Artikelpost

Aloë Vera, een gezond plantje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1515 | Aantal woorden: 335 | Datum: | 0 commentaar

 

Aloe vera

Aloë Vera is een al eeuwen bekende plant die bekend staat om zijn gezonde kwaliteiten. Het heeft een gezonde uitwerking op de huid en helpt de huid zich snel te herstellen. Maar Aloë Vera helpt ook bij interne problemen en zorgt onder andere voor een goede darmwerking. De gel of Juice die direct van de plant afkomt kan gelijk worden gebruikt. Of het wordt verwerkt in tot gezondheidsdrank of huidverzorging.

Het bijzondere van Aloë Vera is dat het heel veel ingrediënten bevat. Aloë bevat alle vitamine die een mens dagelijks nodig heeft behalve D. het bevat ook enzymen, mineralen, antimicrobiële, aminozuren en suikers die allemaal gunstig zijn voor het menselijke lichaam.

Al deze ingrediënten hebben een zeer gunstige invloed op de spijsvertering, het vermindert ontstekingen en reinigt het lichaam op zachte wijze.

De belangrijkste voordelen van Aloë Vera zijn de anti-oxidanten die ervoor zorgen dat het lichaam zich hersteld en kan genezen op cel niveau. 

Nieuwe studies zeggen dat het ook een gunstige werking heeft op het hart en dat het een goede afweer geeft tegen sterke bacteriën. 

Lang werd Aloë Vera alleen uitwendig gebruikt als ondersteuning van een natuurlijk herstel van de beschadigde huid. Veel verzorgingsproducten bevatten Aloë Vera vanwege de vochtinbrengende eigenschappen.

De sap of Juice die gemaakt wordt van de plant wordt gebruikt als hulpmiddel bij de spijsvertering, spierpijnen en allergieën. Het heeft enorm veel toepassingen. Ook dieren hebben veel baat bij de Aloë Vera drank of Aloë Juice. Over de Auteur

FairBodyCare is dé online webshop voor biologische, fair trade gezondheidsproducten. Je kunt er onder andere zeer pure aloe vera drank en aloe vera capsules bestellen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo