Alternatieve geneeswijze - Artikel Post - Artikel Marketing

Alternatieve geneeswijze

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 363 | Aantal woorden: 450 | Datum: | 0 commentaar

Als mensen praten over alternatieve geneeswijzen, dan klinkt het altijd een beetje 'geheimzinnig'. Maar wat houdt het begrip alternatieve geneeswijzen eigenlijk in, en wat voor soort alternatieve geneeswijzen zijn er. 

Alternatieve geneeswijze is een onderzoeksmethode of een behandelmethode waarvan niet wetenschappelijk is vastgesteld dat deze behandeling effect heeft of een geneeskundig vastgestelde werking. Dit betekent natuurlijk niet dat de therapie voor de behandelde geen resultaten oplevert. In tegendeel zelfs, patiënten zijn vaak erg te spreken over de werking van de alternatieve geneeswijzen. Alleen ios dit niet wetenschappelijk vast te stellen door onderzoekers.

  • De meest bekende alternatieve geneeswijze is toch wel stipt de acupunctuur. Acupunctuur is een geneeswijze die haar traditie in de Chinese geneeskunde vindt. Bij deze methode worden naaldjes in bepaalde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. 
  • Homeopathie is ook een alternatieve geneeswijze die bij de meeste mensen wel een lampje doet branden, maar wat is het precies. Homeopathie is gebaseerd op het voorschijven van homeopathie. Gezonde stoffen die worden opgenomen in het lichaam. Vandaag de dag zijn er veel 'homeopathische middelen' verkrijgbaar.
  • Shiatsu is een behandeling welke overduidelijk in opkomst is. Shiatsu is een Japanse drukpunttherapie waarbij de behandelaar druk geeft op het lichaam. De druk wordt gegeven met behulp van de handen, voeten, ellebogen en knieën. 

 

Door de opkomst en de rijzende vraag naar shiatsu Dordrecht, bieden wij bij soepel sinds enige tijd deze behandeling aan. De patiënten zijn allemaal erg tevreden over de behandeling en merken weldegelijk een positief effect. Het voordeel van deze geneeswijze ten opzichte van de acupunctuur is dat er ook met drukpunten wordt gewerkt, maar dat er geen naalden aan te pas komen. De druk wordt dus gegeven door de therapeut. Wil je meer weten over shiatsu en wat shiatsu voor jou kan doen, neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze website shiatsu Dordrecht voor meer informatie.Over de Auteur

Ik ben woonachtig in Dordrecht en ik heb interesse in geneeswijze als accapunctuur, shiatsu maar ook magnetiseren. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo