FB pix Anti Kater Middel Hangovercaps - Artikelpost

Anti Kater Middel Hangovercaps

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1225 | Aantal woorden: 475 | Datum: | 0 commentaar

 

Kater voorkomen
Als je ooit eens “Dhr. W.C. Pot” innig hebt omhelst, en flink je gal bij hem hebt gespuwd, dan ben je vast benieuwd naar hoe je zo’n ellendige kater kunt voorkomen. Het fijne gevoel van een keertje flink doorzakken weegt namelijk niet echt op tegen de ellende van een kater. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk te voorkomen. Maar let op: er bestaan veel onzinverhalen. En als je je daardoor laat misleiden, kan je dit een hoop geld kosten.

 

Het voorkomen van een kater; fabels en feiten
Een kater kan voorkomen worden. De meest voor de hand liggende oplossing is natuurlijk: geen alcohol nuttigen. Maar gelukkig is het ook mogelijk om een kater te voorkomen met drank op. Met mate drinken kan een katersowieso al voorkomen. De sfeer van het feestje wordt dan tevens niet verpest, en dat is op zich ook mooi meegenomen. Maar ook de alcoholafbraak in je lichaam raakt dan minder snel overbelast.

Sommigen beweren dat het eten van rauwe eieren, of het drinken van melk een katerzouden tegengaan. Wetenschappelijke onderbouwing hiervoor ontbreekt echter. Nu zijn eieren en melk niet bepaald duur, dus op zich kan dit advies geen kwaad. Baadt het niet, dan schaadt het niet, zou je zeggen.

Maar er zijn ook (prijzige) anti kater pillen op de markt die een katerzouden moeten kunnen voorkomen. Deze pillen beloven succes, maar in de praktijk leveren ze niks op. Trap hier dus niet in! Het zorgt hooguit voor een lege portemonnee.
Wat wel helpt, is water. Alcohol zorgt er namelijk voor dat je lichaam uitdroogt. Het is dan ook een goed idee om veel extra water te drinken, zodat de vochthuishouding in balans gehouden wordt. Dit kun je het beste tussen de alcoholische drankjes door doen. Maar drink in ieder geval vlak voor het slapengaan nog water.
Goed eten voordat je gaat drinken, zorgt voor “een goede bodem”. Je maagvlies raakt zodoende minder snel geïrriteerd, waardoor je minder snel misselijk zult worden. De anti kater zal dan ook minder snel toeslaan.

Over de Auteur

Auteur is Jasmijn. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.5
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo