FB pix Kritische kijk op de situatie van de crisis in 2021 - Artikelpost

Kritische kijk op de situatie van de crisis in 2021

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 411 | Aantal woorden: 1043 | Datum: | 0 commentaar

Tijd om op te staan .,. Ik ga niet meer stil zijn omwille van vriendschappen en andere contacten. Het is 5 voor 12!

In maart 2020 sloeg het noodlot toe. Corona denderde ons land binnen en binnen een paar weken was ineens het leven dat we kennen niet meer vanzelfsprekend. We werkten thuis, we gingen niet meer uit, we ontmoette zo min mogelijk mensen. Mensen werden gevangenen in eigen huis. Ondernemers sloten hun deuren, veel mensen raakten hun baan kwijt, een klein deel van ons werd ziek.

Toen in mei 2020 de eerste onderzoeken over de omstreden PCR-test naar boven kwamen, wuifde iedereen het weg. Onze media leek als verlamd. Op tv en radio werd iedereen alleen geïnformeerd over de risico's en werd nadruk gelegd op eenieders verantwoordelijkheid aan de ander te denken, Jinek "the Corona angst godin" vertelde het immers iedere avond. En of je nou onze overheid wel of niet gelooft, je moet toch eerlijk toegeven dat er niets dan eenzijdige communicatie te zien is. Mensen die kritisch zijn worden bestempeld als wappie en zo wordt ieder kritisch tegengeluid afgedaan als onzin, ook als in die groep mensen, hoogleraren, professoren, doktoren hun zorgen en bevindingen uitspreken. Het wordt allemaal geweerd en gecensureerd. Niets van dat alles zag je 's avonds bij het NOS journaal. Mensen die wel kritisch zijn, zochten bewijs na bewijs na bewijs. Maar omdat het niet werd uitgezonden op tv, gebruikte deze groep andere media kanalen om anderen te waarschuwen. Ook dit mocht niet baten bij de groep "gelovers”; Omdat het niet op tv komt, zal het wel onzin zijn.

Het wordt nog erger. We moeten mondkapjes gaan dragen en we moeten voor 22.00 binnen zijn. We werken, eten, kijken een filmpje en gaan slapen. Geen probleem, want we doen het voor een ander, niet voor onszelf, maar voor een ander. Het interesseert ons niets dat mensen om ons heen failliet gaan, de zin van hun bestaan in twijfel trekken, hun gezondheid achteruit gaat, er diagnoses gemist worden; We doen het immers voor een ander.

Eindelijk, de vaccinaties liggen klaar! We zijn zo blij dat we binnenkort weer mogen "leven", dat we massaal een prik gaan halen. Op tv begint de grootste marketingcampagne ooit. Vreemd genoeg gaat die niet over jouw gezondheid maar over de vrijheid die je terug kan krijgen als je je prik gaat halen. Vreemd genoeg wordt er ook niet verteld over medicatie die er is, er komt zelfs een verbod op. Je vaart blind op je vertrouwen in de overheid en farmaceuten. Die hebben er immers geen enkel belang bij ….., die hebben alleen maar de beste bedoelingen toch? Je praat over de wappies, die maar moeilijk doen, zelfs als dat mensen zijn die je altijd erg hoog had zitten. Tegelijkertijd hebben die Wappies de moed opgegeven om jou nog te informeren.

Ik probeer er maar van uit te gaan dat iedereen kiest met de beste intenties. Ondertussen draait de marketingcampagne door en worden wetgevingen aangepast. En terwijl er een vreselijke liquidatie plaatsvindt in Amsterdam, krijgt het C virus de A status. Nooit eerder kreeg een virus een A status met zo'n laag sterftecijfer. Een A status is nodig om de noodverordeningen van kracht te laten gaan op IEDER gewenst moment. Eind juni komt er ogenschijnlijk een einde aan dit onnatuurlijke bestaan. Wel onder bepaalde voorwaarden natuurlijk maar er is weer licht aan het einde van de tunnel. Om ellenlange wachtrijuren bij testen voor toegang te vermijden laten vooral jongeren zich vaccineren.

Mensen die al 2 jaar niet op vakantie konden gaan overstag; “We waren er zo aan toe”. We doen alles om ons accuutje weer op te kunnen laden. Ook een groepje mensen die kritisch zijn over het vaccin en het testen gaan overstag omdat hun lichaam hunkert naar weer even samenzijn. De kroegen, clubs en festivals gaan weer open en het leven bruist als nooit tevoren! Het maakt niet uit of je voor of tegen bent, er is weer een gevoel van saamhorigheid. Heel even vergeten we hoeveel macht de overheid heeft. Vrijdag 9 juli 2021 Het doek valt. Hoewel we ons al 1,5 jaar braaf aan de regeltjes houden. Ons misschien wel hebben laten vaccineren, netjes in de rij hebben gestaan om ons te laten testen.... niet omwille van de ziekenhuisopnames of besmettingen maar om de positieve PCR-testen die ineens een piek vertonen. Ipv kritisch naar deze cijfers te kijken, zijn we vooral boos, boos op de groep mensen die het verkloot heeft, de jongeren, de clubeigenaren, de mensen die zich (nog) niet willen laten vaccineren, we zijn vooral boos, teleurgesteld en wanhopig. We kunnen wel janken! Maar in plaats van boos zijn op elkaar moet iedereen zich eens afvragen op wie we nou echt boos zijn. Waar precies ben jij nou boos om? Waarschijnlijk omdat jij je gestraft voelt ondanks dat je je zo goed gedragen hebt? Je bent boos omdat je misschien weer niet op vakantie kunt? Je bent boos omdat je je business nu zeker wel kan sluiten? Maar op wie? Op mij? In andere landen verspreiden andere varianten van het virus zich razendsnel. Waarschijnlijk zijn de huidige vaccinaties niet toereikend om je daarvoor te beschermen.

Deze week is er voor 66 miljoen euro aan nieuwe vaccinaties ingekocht … een 3e ronde? Een 4e, 5e, 6e....140e ronde? We spuiten een gezond lichaam in met een mrna-gentech waarvan we de lange termijn effecten nog niet weten. We staan toe dat onze kinderen worden ingespoten met dit "vaccin", terwijl een jong lichaam een meer dan prima immuunsysteem heeft. Ze moeten het risico maar nemen toch? Jij wilt immers op vakantie. Ze moeten het voor jou doen! Niet voor zichzelf, maar voor jou! En jawel, je kan er WEL wat aan doen.

Het stopt pas als wij willen dat het stopt. En dat doe je door NIET meer mee te doen aan deze dwaling, in stilte of met kabaal, doe vooral waar jij je goed bij voelt. ♥️Over de Auteur

Auteur onbekend

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo