Assieraden - Artikelpost

Assieraden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 590 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Assieraden sieraden met een verhaal

Bij assieradenmaker.nl kunt u eindelijk terecht bij een erkende goud- en zilversmid voor uw assieraden. Een professional, welke altijd met een loepzuiver oog kijkt naar de sieraden en deze tot het gewenste resultaat vormt. Er is veel ophef over de assieraden branche, omdat de nagedachtenis en de eerbied naar de achtergrond is geschoven. De assieradenmaker wilt de liefde en discretie van het ambacht terug brengen.

Een jarenlange ervaring is natuurlijk een pre en een must om tot een gewenst assortiment te komen. Het assortiment in dan ook gevormd in verschillende maten en vormen, welke altijd dicht bij de eenvoud blijven zodat een keuze tevens eenvoudig blijft. Er kan een onderscheid worden gemaakt in ashangers, asbedels, as kettingen en as armbanden. Ook gedenksieraden zijn aanwezig, de asdoosjes maken het assortiment compleet. Indien u assieraden zoekt welke op maat gemaakt moeten worden kunt ook terecht bij de assieradenmaker.nl zo heeft u altijd een uniek sierraad.

 

Eerlijke prijzen stelt de assieradenmaker voorop. Het goud en zilver is bovendien altijd gekeurd. Elk sieraad is met zorg gemaakt om een blijvende waardevolle herinnering aan elk persoon te kunnen geven. Veel goud en zilversmeden zijn er tegenwoordig niet meer het vakmanschap is en blijft voor veel mensen een zeer gewaardeerde expertise. Waar u uw assieraden ook koopt een verhaal krijgt u bij de erkende goud en zilversmid. In elk assieraad kunt u altijd een kleine hoeveelheid as bewaren, maar ook een klein stukje kleding een haar of andere belangrijke onderdelen. 1e gehalte zilver en 14 karaat goud zijn een feit bij de assieradenmaker.nl De vormgeving is bijzonden, ingetogen en toch modern. Een nieuw veelgevraagd artikel is het asdoosje. Ook hierin begeeft zich een ruimte voor het bewaren van de as. Bij elk assieraad komt een afvulinstructie, dit maakt het mogelijk om zelf op een geschikt moment de asdoosjes te vullen. 

 Over de Auteur

Assieraden van de erkende goud- en zilversmid. De assieradenmaker levert assieraden met een verhaal

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo