Astmaklachten - Artikelpost

Astmaklachten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1250 | Aantal woorden: 444 | Datum: | 0 commentaar

 

Iedereen is anders, dat is een feit. Het is ook een feit dat niet iedereen dezelfde klachten ervaart bij astma, wat op zich niet gek is. Er zijn namelijk verschillende soorten astma. Een veel voorkomende astmavorm is het allergisch astma. Deze vorm van astma draait om het binnenkrijgen van bepaalde prikkels, waar je vervolgens allergische reacties op vertoont. Er zijn bij allergisch astma veel verschillende prikkels mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld een allergische reactie krijgen wanneer je de huidschilfers van de hond of kat inademt. Het kan echter ook zo zijn dat je hier totaal geen last van hebt, maar dat je pas klachten krijgt wanneer je stuifmeel of huisstofmijt inademt. Zelfs van parfum en medicijnen kun je astma-aanvallen krijgen.

 

Het is vrijwel onmogelijk om bepaalde prikkels te vermijden, maar uiteraard wil je wel zo min mogelijk last hebben van je astma. Je kunt dit bereiken door gebruik te maken van speciale lampen die ervoor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt. Deze speciale luchtzuiverende lampen zorgen ervoor dat er negatieve ionen in de lucht worden gebracht. Deze negatieve ionen komen in contact met onder andere huisstofmijt, pollen, huidschilfers van je dieren en parfumdelen. Deze worden vervolgens “onschadelijk” gemaakt, wat ertoe leidt dat je astmaklachten sterk verminderen. De meeste luchtzuiverende verlichting zorgt ervoor dat de lucht binnen een paar uur tijd voor het grootste deel – zo’n 95% - wordt vrijgemaakt van stofdeeltjes die jouw allergenen kunnen prikkelen.

 

Er zijn ook kleinere apparaatjes die je in het stopcontact kunt steken die hetzelfde effect hebben als de luchtzuiverende verlichting. Het effect zal ongeveer gelijk zijn aan het effect van een luchtzuiverende lamp, dus ongeveer 95% zuivering binnen een paar uur tijd. Het is het beste om deze zogeheten plug in de gehele dag te laten draaien, zo zal de lucht optimaal gezuiverd worden.Over de Auteur

Lightfresh verkoopt luchtzuiverende verlichting die ervoor zorgt dat astmaklachten verminderen, evenals klachten die ontstaan door bijvoorbeeld een huismijt allergie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo