FB pix Au mijn rug ! - Artikelpost

Au mijn rug !

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1126 | Aantal woorden: 602 | Datum: | 0 commentaar

Het kan je op elk moment gebeuren. Je zit op de bedrand om je sokken aan te trekken. Of je wilt iets oprapen, je bent in de tuin bezig of aan het stofzuigen en dan… au je rug. Een lichte paniek maakt zich van je meester want op dat moment zie je geen enkele mogelijkheid om nog overeind te komen. Bang dat er iets kapot kan gaan en vreselijke gevolgen heeft.  Een snerpende pijn trekt door je rug en toch probeer je krabbelend heel voorzichtig overeind te komen en je strompelt naar een stoel. Helaas bied ook deze stoel geen verzachting want je weet niet hoe je moet gaan zitten of waar je het zoeken moet.

De oorzaak dat dit gebeurt kan velerlei zijn. Het kan gebeuren doordat je verkeerd tilt. Het kan slijtage zijn; artrose. Ook kan het zijn dat je spieren niet meer in goede conditie verkeren doordat je te veel zittend werkt en daardoor te weinig beweging hebt. Echter hoe dan ook de pijn en het vreselijke ongemak is er niet minder om. Er komen dan ook jaarlijks ontzettend veel mensen bij de huisarts met rugklachten. Vooral de onderrug geeft vaak veel problemen, hier zitten dan ook vreselijk veel spieren en zenuwen bij elkaar die makkelijk een keer klem kunnen komen te zitten of waar zich een ontsteking ontwikkelt. Natuurlijk grijp je als eerste naar een pijnstiller, ook de arts zal je deze voorschrijven. Hiermee voorkom je ook dat je gaat bewegen naar de pijn en dat daarmee een verkeerde houding weer andere spieren overbelast. Fysiotherapie  kan veel verlichting geven, maar het komt vaak voor dat de pijnklachten erg lang aanhouden. Vaak blijft er ook een 24-uurs durende zeurende pijn in je rug die je toch een beperkte bewegingsvrijheid geeft.

Nu is het zo dat ik een methode heb ontdekt die de pijn in je rug drastisch kan verminderen of je klachten zelfs helemaal wegneemt zonder nog meer pillen of zalfjes of therapieën. Deze methode ontspant je spieren en activeert het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Het kan een enorm positief effect op ontstekingen hebben. Inmiddels zijn er echt heelveel mensen die zweren bij deze methode en het dan ook blijven toepassen om hun gezondheid naar een hoger level te brengen. Ik wil jouw ook heel graag van deze methode op de hoogte brengen. Heb je last van je rug vraag dan nu meteen de gratis informatie op via www.anitagayet.nl

Anita Gayet

© copyrightOver de Auteur

www.anitagayet.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo