Beter slapen met een waterbed - Artikel Post - Artikel Marketing

Beter slapen met een waterbed

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 480 | Aantal woorden: 370 | Datum: | 0 commentaar

Als u regelmatig wakker ligt en last hebt van slapeloosheid, dan weet u wel hoe belangrijk een goede nachtrust voor je is. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die slecht slapen een hoger risico hebben op een hartaanval dan mensen met een hoog cholesterolgehalte of hoge bloeddruk. Een waterbed zorgt voor een betere nachtrust, zelfs bij een kortere nacht voelt 85% zich op een waterbed uitgeruster dan op een normaal matras. 

Van de mensen die een waterbed aangeschaft hebben, had de helft last van rug- en andere lichamelijke klachten. 93% van hen zegt dat de rug- en/of lichamelijke klachten zijn verminderd, of zelfs helemaal verdwenen zijn.

Rustiger slapen

Uit onderzoek is tevens gekomen dat men zich op een normaal matras 60 keer omdraaid bij een nacht van 8 uur slaap. In de diepe slaapperiode maakt het lichaam vitaminen en en hormonen aan. Hoe dieper en langer deze slaap is, hoe fitter u zicht vervolgens zult voelen. Op een waterbed draait u nauwelijks meer om, waardoor u dus veel rustiger slaapt en dus uitgeruster wakker wordt. 

 

Het beste waterbed

Een waterbed heeft een zeer lange levensduur, pas na 20 tot 25 jaar is uw waterbed aan vervanging toe. Het ligcomfort zal hiervan voor die tijd niet veranderen, wat bij een conventioneel matras wel zo zal zijn. Doordat waterbedden gemaakt worden van een zeer stevig materiaal, zal een waterbed niet snel lek gaan. Ze zijn zelfs bestemd tegen scherpe nagels van katten. Eventuele kleine beschadigingen kunnen bovendien snel zelf verholpen worden met een bijpassend reparatiesetje.

Op een waterbed van Waterbed Discount  zult u zich nauwelijks meer omdraaien waardoor u uitgeruster wakker zult worden. Om het slaapcomfort te verhogen kunt kiezen uit een softside of hardside matras. 

 

 

 

 

 

 Over de Auteur

Werkzaam bij Waterbed Discount. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo