Beweging in huis - Artikel Post - Artikel Marketing

Beweging in huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 409 | Aantal woorden: 647 | Datum: | 0 commentaar

Zelfstandig kunnen bewegen is voor de meeste mensen dan wel vanzelfsprekend, zich voortbewegen binnenshuis is een hele uitdaging voor zij met een verminderde mobiliteit. Gelukkig bestaat er een handig hulpmiddel dat dit weer veiliger en aangenamer maakt: de binnenrollator. Een dergelijk systeem is afgestemd op binnenhuisgebruik en biedt zowel wendbaarheid als veiligheid.

Dergelijke rollators beschikken over vier wielen waardoor je meer steun hebt tijdens het lopen. De meeste types zijn ook voorzien van een handig tasje aan de zijkant, waar je eenvoudig belangrijke spullen in kan opbergen. Ook zijn er modellen met een heus dienblad, waardoor je snel en onbezorgd voeding en drinken kan verplaatsen in huis. Voor het meeste comfort kan je natuurlijk kiezen voor een model met zowel een dienblad als een tasje.

De veiligheid van een binnenrollator

 Elke rollator beschikt over betrouwbare remmen waarvan de kabels niet uitsteken. Op die manier is het onmogelijk om ergens te blijven haperen. Ook de handgrepen zijn doordacht en zijn gemaakt van een zacht, aangenaam materiaal dat extra grip biedt. Voor meer informatie over het gebruik van je rollator kan je altijd de verpakking raadplegen; hierop staan de voordelen en nadelen van het type, zodat je precies weet wat je kan verwachten als je een aankoop doet.

Waarom kiezen voor een binnenrollator?

Een dergelijke rollator is erg interessant als je vaak in huis vertoeft en je veiliger wil kunnen voortbewegen. Voor zij die moeite hebben met staan of wandelen is dit de perfecte oplossing en is bang zijn om te vallen niet meer nodig. Op die manier wandel je weer met een onbezorgd gevoel rond in je eigen huis.

Dergelijke rollators zijn erg wendbaar en eenvoudig te gebruiken, zelfs in de kleinste kamers. Ook qua design voldoen rollators aan de verwachtingen, dankzij de fijn afgewerkte wielen, handvaten en frames. Welke keuze je ook maakt, een dergelijke rollator maakt het zoveel aangenamer om je binnenshuis voort te bewegen. Tal van merken bieden rollators aan, waardoor je ongetwijfeld de beste optie vindt voor jouw situatie.

Over de Auteur

Hulpmiddelwereld is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen. Onze hulpmiddelen zorgen voor een verhoging van de zelfredzaamheid, zodat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[244 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo