FB pix Buikspieren trainen met hoelahoep - Artikelpost

Buikspieren trainen met hoelahoep

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4291 | Aantal woorden: 515 | Datum: | 0 commentaar

In Amerika is het al een rage en ook in Nederland komt de hoelahoep steeds meer in zwang. Niet als kinderspeelgoed zoals dat in de jaren vijftig van de vorige eeuw het geval was, maar als fitness attribuut voor volwassenen.

Voordelen van hoelahoepen

hoelahoepHoelahoepen is een zeer geschikte manier om je buikspieren te trainen. Wanneer je het iedere dag eventjes doet, dan zul je al na enkele weken verschil zien. Daarnaast zorgen de vloeiiende heupwiegende bewegingen zorgen voor meer soepelheid in je rug en heupen.

Maar terwijl andere buikspieroefeningen vaak erg saai zijn om te doen, en daardoor vaak moeilijk vol te houden, is hoelahoepen ook gewoon ontzettend leuk om te doen. Tijdens het hoelahoepen ben je met je aandacht voortdurend bij het hoelahoepen zelf. Anders zou de hoelahoep natuurlijk binnen de kortste keren op de grond liggen. Hierdoor is erg geen ruimte meer voor storende gedachten in je hoofd en werkt het hoelahoepen stressverlagend.

Daarnaast kun je het hoelahoepen gewoon lekker thuis beoefenen. Het is niet nodig om er voor naar de sportschool te gaan. Je kunt het makkelijk even doen wanneer je eventjes tien minuten tijd over hebt.

Hoe gaat de hoelahoep?

Om te kunnen hoelahoepen plaats je je voeten iets uit elkaar en houd je de hoelahoep horizontaal tegen je onderrug aangedrukt. Je beweegt je buik rond, van voor naar achter en van links naar rechts. Het lijkt eigenlijk wel wat op buikdansen. Beweeg je lichaam snel genoeg om de hoelahoep hoog te houden. Hoe groter de hoelahoep is, hoe eenvoudiger dit is. Heb je eenmaal door hoe het werkt, dan is het helemaal niet moeilijk meer.
Om er voor te zorgen dat je buik symmetrisch ontwikkeld wordt, is het belangrijk om de hoelahoep afwisselend linksom en rechtsom te bewegen.

Fitness hoelahoep

Vond je laatst je hoelahoep uit je jeugd weer terug op zolder en probeerde je het weer eens en viel de hoelahoep direct op de grond: dat komt omdat een kinderhoelahoep veel te klein voor je is.
De speciale fitness hoelahoepen van fitnesshoelahoep.com zijn groter en zwaarder dan een gewone hoelahoep. Door het grotere formaat hoef je de hoelahoep minder snel rond te draaien en zal deze dus minder snel op de grond vallen. Daarnaast worden door het grotere gewicht je buikspieren extra goed getraind.

De fitness hoelahoepen van fitnesshoelahoep.com zijn aan de binnenkant gegolfd. Dit ontwerp zorgt ervoor dat het hooghouden nog makkelijker wordt.
Aan de buitenkant zijn onze hoelahoepen bedekt met zacht schuim waardoor de hoelahoepen heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen.

Over de Auteur

Kijk voor meer informatie op onze website: www.fitnesshoelahoep.com.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo