FB pix Burnout Behandeling - Kennis Is Macht. - Artikelpost

Burnout Behandeling - Kennis Is Macht.

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1363 | Aantal woorden: 715 | Datum: | 0 commentaar

Burnout Behandeling, ziektebeelden en verkeerde gewoonten.

Kennis is macht. Wanneer mensen zich niet goed voelen, en zij bezoeken een arts, zou het m.i. verplicht moeten zijn dat de artsen goede voorlichting geven.

Inzicht in de somatische processen bij bepaalde leefgewoonten. De dokter moet hem als een partner beschouwen die in veel gevallen zelf verantwoordelijk is voor zijn “ziekte”.

Een “juiste” burnout behandeling bestaat uit het actief betrokken worden in het genezingsproces. Het moet duidelijk worden dat het leven wat iemand leidt de eerste belangrijkste “risicofactor” is. Het hoeft geen afschrikking te zijn, maar struisvogeltactieken zijn echt voorbij.

Ik vraag me echt altijd al af waarom een mens gespaard word als het gaat om de echte informatie, al in vroege stadia.

Burnout behandeling, een geslaagd leerproces.

De meesten onder ons weten te weinig over verschijnselen burnout en er rust een bepaald taboe op. Waarom eigenlijk? Ze worden uit sociale ervaringswerelden gehouden en het zijn individuele belevingen geworden.

Het waarnemen van andermans pijnen, ongemakkelijkheden en lijden roept onwetendheid en onbehaaglijke gevoelens op. Hieruit vloeit voort dat we enerzijds belangstelling hebben voor gezond leven en gezond willen zijn en anderzijds er niet echt aanwillen.

We willen eigenlijk niet de verantwoording nemen voor eigen welbevinden. We zijn er bang voor. Het is pas een geslaagd leerproces als we onze eigen burnout behandeling bewust aangaan.

Burnout behandeling en een mentaliteitsombuiging.

Kansen, die een mens moet pakken als hij gezond wil blijven. Burnout behandeling is eigenlijk een mentaliteitsombuiging. Actief deelnemen aan zijn eigen genezingsproces.

Kennis vergaren over zijn eigen leven tot nu toe. Wat heb ik gedaan dat ik mij nu niet goed voel.  Wat past niet echt bij mij. Wat kan ik zelf doen om mij fitter, energieker en aantrekkelijker te voelen. Ben ik bereid om daar iets extra’s voor te doen. En wil ik de juiste informatie wel horen.

Laat je niet gek maken door mensen die weten wat het beste voor je is. Jij weet zelf diep van binnen, dat je het anders moet doen. Jij weet dat een verstandige en  gezonde levenswijze de enige echte kennis is die je de grootste kans geeft op een goed voelen en een lang, gezond en gelukkig leven.

Dit is tevens de meest efficiënte voorzorgsmaatregel tegen beschavingsziekten die ons in toenemende mate bedreigen.

Als u serieus bezig bent met de juiste burnout behandeling kiezen, kunt u nu “GRATIS stress vrije brochures” aan vragen. De “GRATIS stress vrije brochures”  staan vol met tips, tools en vaardigheden om zelf toe te passen in uw eigen leven om weer snel  fit en vol van energie te zijn.

 

 

 

-           

-          Over de Auteur

Caroline, Counsellor en Stress Manager leert mensen om zelf, op een simpele en eevoudige manier om te gaan met stress klachten, burnout verschijnselen en overspannen symptomen.

"GRATIS stress vrije brochures" hier aanvragen, zelf toepassen en u bent snel fit en vol van energie.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo