FB pix De Kettlebell training dvd - Artikelpost

De Kettlebell training dvd

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1046 | Aantal woorden: 546 | Datum: | 0 commentaar

 

Kettlebell trainig DVD

Het voordeel van trainen met een kettlebell is dat je niet zoals met al die andere dure fitness toestellen naar en sportschool moet om het te beoefenen. Dit geeft een hoop tijd voordeel en tevens kan ik mij goed voorstellen dat je je niet meteen thuis voelt tussen de strakke lijfen.

Wel is het belangrijk dat als je dus thuis aan de slag gaat met de kettlebell je een goede begeleiding hebt. Deze begeleiding kan je krijgen met de uitstekende kettlebell training dvd. Een stap voor stap trainings opbouw. Moet je als beginner helemaal op level 1 starten dan is deze optie er. Ben je al een getraind persoon dan kan je wellicht al verder beginnen .

Met deze training dvd  ben je prima instaat om deze work out in je eigen huis op een verantwoorde manier uit te voeren .

De kettlebell training dvd waar we het over hebben helpt je alle oefeningen op de juiste manier uit te voeren. Let goed op er wordt vaak gezegd dat de oefeningen er simpel uitzien. Dat is ook zo.! Maar je dient ze wel goed te goed en dat is niet zo eenvoudig.

De trainings vorm voor iedereen

Mannen en vrouwen kunnen meteen aan de slag. Er wordt in de oefeningen geen onderscheid gemaakt. Het verschil tussen mannen en vrouwen zit  in het gewicht van de kettlebell. Beginnende mannen gebruiken vaak de 16kg  bell en de beginnende vrouwen gebruiken de 8kg bell. In mijn ogen zijn dit de juiste gewichten om de basis van de Kettlebell onder de knie te krijgen.

Heb je op een gegeven moment al lekker je spieren gesterkt. Dan kan je verder met een zwaardere bell. De oefeningen zullen dan een nieuwe uitdaging voor zijn. Er zijn zo veel oefeningen dat een Kettlebell training nooit gaat vervelen.

Wil jij snel resultaat met je oefeningen en heb je geen tijd en behoefte om je wederom in te schrijven bij de sportschool. Ga met deze oefeningen in je huis aan de slag. De Kettlebell training dvd slleept je er door heen.
Binnen drie weken zie je al resultaat door een toename van de spier massa.

Over de Auteur

De schrijver van dit artikel is bezig met persoonlijke ontwikkeling en geestelijk bagage te veruimen. De artikelen zullen dan ook vooral hier over gaan

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo