Hoe je van slechte en ongezonde gewoontes af komt - Artikel Post - Artikel Marketing

Hoe je van slechte en ongezonde gewoontes af komt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 67 | Aantal woorden: 874 | Datum: | 0 commentaar

Het is goed om slechte gewoontes af te leren. Het is vaak niet gezond en ook slecht voor een persoon. Het is belangrijk om de slechte gewoontes zoals roken, te veel en ongezond eten, roddelen, teveel gamen of bijvoorbeeld te veel sex af te leren. Stop ermee. Hoe? We delen graag onze tips. Het is vaak voor iedereen verschillend om op de juiste manier vrij te komen van de verslaving waar je mee worstelt. Vaak gaat het om geïsoleerde problemen. In de werkelijkheid hebben ze vaak allemaal dezelfde oorsprong. Het ontstaat vaak om vrij te komen van pijn en op zoek te gaan naar verlichting. De pijn kan ontstaan door verschillende omstandigheden. We zoeken dan afleiding in een fantasie wereld, een wereld vol verdovende middelen of andere stimulerende prikkels. 
Maak jezelf bewust van je verslaving 

Door je bewustzijn te veranderen is het mogelijk om verandering te realiseren. Het is goed om te accepteren dat je verslaafd bent. Het is de enige manier om geholpen te worden. Het is zo mogelijk om te herkennen wanneer je grijpt naar je verslaving. Een sigaret niet meer nemen, een zak chips niet kopen of een fles wijn niet openen. Wanneer je dit kunt is het mogelijk om vrij te komen van de verslaving. Voel je niet veroordeeld, maar zorg wel voor de verandering die je nodig hebt. 


Denk aan het eindresultaat 

Het is belangrijk om voor ogen te hebben wat je wilt. Wat is het ultieme einddoel wanneer je stopt met je verslaving? Het kan zijn wanneer je energiek, sterk en fit bent. Ook kan het zijn wanneer je jezelf helemaal gelukkig voelt. Het is belangrijk om te zorgen voor een duidelijk beeld waar je naartoe wilt. Door de lat niet te hoog te leggen is het mogelijk om hem ook te halen. 


Laat je niet door je gevoel leiden 

Een gewoonte afleren is moeilijk. Het is eigenlijk gemakkelijker om een gewoonte aan te leren. Het is daarom slim om je hierop te richten. Laat je hierbij niet leiden door je gevoelens. Het is belangrijk om je vast te houden aan de afspraken die je hebt gemaakt met jezelf. Het is belangrijk om wilskracht te tonen en te volharden om je doel te behalen. 

Ga naar een kliniek

Wanneer je het niet alleen aan kunt is het een goed idee om naar een Detox kliniek te gaan. Hier kan men met professionele hulp helpen om van een verslaving af te komen. Het is mogelijk om zo met de juiste hulp je doel te bereiken. 

Succes! 

Het is goed om te starten. Belangrijker is het om te weten dat je een keer een terugval kunt hebben. Zorg ervoor dat je hierop voorbereid bent. Vervolgens is het belangrijk om te blijven volharden en door te gaan. Op die manier kun je op de lange termijn succesvol van je verslaving verlost raken en blijven. Hier draait het natuurlijk allemaal om. Een doel wat voor iedereen haalbaar is als er een persoonlijk plan gemaakt wordt.

Over de Auteur

Particulier die graag zijn kennis deelt

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[261 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[173 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo