Zelfvertrouwen vergroten? Hier 7 tips! - Artikel Post - Artikel Marketing

Zelfvertrouwen vergroten? Hier 7 tips!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 356 | Aantal woorden: 723 | Datum: | 0 commentaar

Als je op zoek bent naar tips om je zelfvertrouwen te verbeteren, dan is dit artikel voor jou geschreven. Je krijgt in dit artikel namelijk 7 tips om je zelfvertrouwen te vergroten.

Zoals je weet, is zelfvertrouwen erg belangrijk. Als je geen zelfvertrouwen hebt, haal je niet uit het leven wat erin zit. Onthoud dat je een keuze hebt. Je hebt de keuze of je je zelfvertrouwen wilt vergroten of verkleinen. Veel van de onderstaande tips zorgen wel slechts voor een tijdelijke verbetering, maar dat kan genoeg zijn om net dat ene belangrijke ding te doen. Hoe vaker je dit doet, hoe beter het ook met je zelfvertrouwen zal gaan.

Wil je misschien een e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review lezen?

Tip 1: Stel jezelf de vraag wat het ergste is dat er kan gebeuren

Het is vrij gemakkelijk om jezelf te verliezen in vage angsten of in onwaarschijnlijke scenario's over wat er allemaal mis kan gaan als je iets doet. Als je jezelf nu de vraag stelt wat het ergste is wat er kan gebeuren, dan krijg je een beter beeld. Een deel van de angst zal verdwijnen en je zult merken dat het allemaal echt niet zo eng kan zijn als wat je eerst dacht.

Tip 2: Probeer iets nieuws

Als je niet langer in je comfortzone blijft zitten en iets nieuws probeert, dan daag je niet alleen jezelf uit. Je legt jezelf minder beperkingen op, maar je krijgt de kans om positieve ervaringen op te doen. Dit kan een enorme boost zijn voor je zelfvertrouwen.

Tip 3: Wees aardig voor jezelf

Onzekerheid kan ervoor zorgen dat je niet goed voor jezelf zorgt. Stop daarmee. Wees aardig voor jezelf. Voor een belangrijk deel doe je dit door je sterke punten te herkennen en ze nog verder te verbeteren. Leer ook om een compliment te accepteren. Zeg dankjewel en voel je goed over jezelf.

Tip 4: Zorg dat je de juiste mensen om je heen hebt

De mensen met wie je omgaat kunnen je omhoog halen of naar beneden trekken. Aangezien we in ons leven vaak met anderen omgaan, is het belangrijk dat je zo veel mogelijk omgaat met mensen die positief zijn of op zijn minst neutraal. Negatieve mensen hebben een groot effect op je, bijvoorbeeld door hun gezeur. Elke dag opnieuw word je naar beneden gehaald.

Tip 5: Positief denken

Misschien een open deur, maar daardoor niet minder effectief. Het kan best moeilijk zijn om het leven door een positieve bril te bekijken. Vooral als je al jaren negatief bent. Toch is het een erg krachtige tip.

Tip 6: Vergelijk jezelf met jezelf en niet met anderen

Dit bespaart je veel pijn en verdriet. Het probleem is namelijk dat als je een persoon voorbij gaat, dat er dan weer een volgende is, die je beter vindt dan jezelf. Jouw korte overwinningsvreugde slaat weer snel om in je oude gevoel. Richt je op jezelf, niet op anderen, of ze nu succesvoller zijn of minder succesvol. Vergelijk jezelf met jezelf. Verbeter jezelf en zie hoe je groeit, hoe je succesvoller en gelukkiger wordt en meer zelfvertrouwen krijgt.

Tip 7: Schakel een professional in

De beste tip die ik je kan geven, is om een professional in te schakelen. Frank de Moei is een professioneel gediplomeerd life-coach en trainer met jarenlangen ervaring. Zijn jarenlange ervaring heeft hij verpakt in een cursus waarmee je je zelfvertrouwen blijvend kunt vergroten. Je kunt deze downloaden en kunt er dus direct mee aan de slag. Als je echt je zelfvertrouwen wilt vergroten, dan kan ik je deze cursus van harte aanbevelen.

Lees dit artikel voor je de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen download.

Ik wens je heel veel succes en zelfvertrouwen toe!

 

 Over de Auteur

Cas geeft tips

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo