FB pix Zo werkt een toekomst voorspelling - Artikelpost

Zo werkt een toekomst voorspelling

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 282 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

 

De toekomst voorspellen wordt gedaan door een medium. Een medium is eigenlijk een helderziende die een zesde zintuig heeft. Als je het prettiger vind om je toekomst te laten voorspellen terwijl je thuis bent kun je ook een Online medium boeken. Maar hoe werkt zo’n toekomstvoorspelling eigenlijk? Het is vooral belangrijk dat je weet wat je van de toekomst wil weten. Dan kan de helderziende in de toekomst kijken. Om de beelden wel helder te krijgen voor de medium kan het zijn dat je bepaalde vragen moet beantwoorden om de beelden duidelijk te maken.

Het kan je motiveren

Maar waarom zou je eigenlijk je toekomst laten voorspellen? Dit doen vooral mensen die niet zo lekker in hun vel zitten of mensen die onzeker zijn over hun toekomst. Dit kan zijn op werk of privé gebied. Als ze dan zien dat het in de toekomst helemaal goed komt kan dit motivatie geven om weer positiever in het leven te staan. Natuurlijk kan je toekomst er anders uit komen te zien dan wat voorspeld wordt door de keuzes die je maakt maar toch is het een fijn gevoel dat de toekomst er goed uitziet.

Je moet er wel in geloven

Zoals ik net al zei kan het zijn dat de toekomstvoorspelling niet helemaal klopt maar je moet alsnog wel geloven in de helderziende. Het kan zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent naar een helderziende maar dan sta je er in ieder geval wel voor open en kan het zijn dat je daadwerkelijk gelooft wat de medium zegt. Als je echter er totaal niet in geloofd heeft het ook geen zin om je toekomst te laten voorspellen. Je denkt dan namelijk dat de helderziende alleen maar onzin uitkraamt en dan helpt dat natuurlijk niet. Dan motiveert het je natuurlijk ook niet en heeft het dus geen positief effect.Over de Auteur

Online medium

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo