FB pix De beste haarstyling apparaten - Artikelpost

De beste haarstyling apparaten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 340 | Aantal woorden: 638 | Datum: | 0 commentaar

Op het gebied van technologie is er steeds meer mogelijk, zo ook op het gebied van haarstyling apparaten. Waar ze vroeger vaak nog groot en lomp waren, worden ze tegenwoordig steeds compacter en makkelijker in gebruik. Er bestaan nu zelfs automatische krultangen die al het werk voor je doen. Of wacht dacht je van een stoom stijltang die je haar een stuk minder beschadigd dan een normale stijltang. Ook worden steeds meer stijltangen en krultangen draadloos. Ook erg handig!
Automatische haarstyling tools

De beste fohnborstel is tegenwoordig geheel automatisch. Zo hoef je zelf niet meer je fohnborstel te draaien, zodat er een mooie slag ontstaat in je haar. Een automatische fohnborstel draait uit zichzelf. Super handig! Ook komen er steeds meer automatische krultangen op de markt. Hier hoef je ook niet meer zelf iedere lok haar om de krultang heen te draaien, maar plaats je een lok in een zogenoemde ‘draaikamer’. In deze kamer zorgt de beste automatische krultang ervoor dat je haar een super mooie krul krijgt. 


Nieuwe technologie stijltang

Stijltangen maken ook een hele nieuwe evolutie door. Een stijltang is van zichzelf erg schadelijk voor je haar. De hitte zorgt ervoor dat je haarpunten sneller gaan slijten en je haar kan erg beschadigd raken. Gelukkig heeft de nieuwe technologie er ook voor gezorgd dat er een stijltang op de markt is gekomen die minder beschadiging aanbrengt aan je haar, namelijk de stoom stijltang. Deze stijltang gebruikt hitte en stoom tijdens het stylen. De stoom zorgt ervoor dat je haarschubben open gaan staan en ze goed gehydrateerd worden. Zo raakt je haar veel minder snel beschadigd. 


Steeds vaker draadloos Het merk Dyson is niet meer ‘alleen’ wat betreft draadloze haarstyling tools. Steeds meer merken brengen tegenwoordig ook een draadloze haarstyling apparaat uit, zoals BaByliss. Je verwacht dan dat zo’n stijltang of krultang niet krachtig genoeg is, maar niets is minder waar. Ook hier kan de technologie van tegenwoordig veel doen. Zo’n stijltang of krultang is net zo krachtig als een normale tang, en je kunt er vaak maximaal 30 minuten mee stylen of krullen. Daarna moet deze wel weer opgeladen worden.

Over de Auteur

Ik schrijf graag over de beste beauty producten, zoals stijltangen en krultangen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo