FB pix De beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen om te eten als je niet ziek wilt worden - Artikelpost

De beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen om te eten als je niet ziek wilt worden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 324 | Aantal woorden: 2111 | Datum: | 0 commentaar

Een van de beste manieren om te voorkomen dat u ziek wordt, is door gezond te eten. Maar soms kan het moeilijk zijn om goede voedingsmiddelen te vinden die ontstekingsremmend zijn. Dat is waar deze lijst van de beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen om de hoek komt kijken. We hebben een aantal van de meest populaire anti-inflammatoire voedingsmiddelen verzameld, en we hebben ze gerangschikt op basis van hoe effectief ze zijn in het voorkomen van ziekte, zoals diabetes type 2.


De Top 10 beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen

1. kurkuma: Deze specerij staat erom bekend ontstekingsremmend te werken en de symptomen van artritis te helpen verminderen.

2. knoflook: Dit kruid staat ook bekend als ontstekingsremmend en helpt de symptomen van hartaandoeningen, kanker en andere ziekten te verminderen.

3. zwarte peper: Zwarte peper is een geweldige toevoeging aan uw dieet omdat het ontstekingsremmend is en helpt het risico op het ontwikkelen van ziekten zoals bronchitis en longontsteking te verminderen.

4. zeezout: Zeezout is ook ontstekingsremmend en heeft veel andere voordelen, zoals het helpen uw hart gezond te houden en het risico op hypertensie te verminderen.

5. pompoenpitten: Pompoenpitten zijn een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, die gunstig zijn voor het voorkomen van ontstekingen.

6. gember: Gember is een ander geweldig ingrediënt voor het bestrijden van ontstekingen, omdat het een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen heeft, waaronder het verminderen van koorts, het verbeteren van de spijsvertering, en het creëren van een gezond immuunsysteem.

7. koriander: Cilantro is een ander populair ingrediënt dat kan helpen bij het bestrijden van ontstekingen. Het isParserine heeft sterke antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen uw lichaam te reinigen van schadelijke bacteriën.

8. tomaten: Tomaten zijn een geweldige bron van lycopeen, die gunstig is voor het verminderen van het risico op huidaandoeningen zoals rosacea of acne .

9. groene thee-extract: Groene thee-extract is een ander populair ontstekingsremmend voedsel dat kan helpen symptomen zoals hoofdpijn en gewrichtspijn te verminderen .

10. gemalen lijnzaad: Gemalen lijnzaad kan nuttig zijn bij het verminderen van


Hoe kies je de beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen?

Er zijn veel factoren die je moet overwegen bij het kiezen van de beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor voedingsmiddelen met veel antioxidanten of weinig koolhydraten. Je kunt ook kiezen voor voedingsmiddelen met een lage glycemische index, wat betekent dat ze je maag niet zo van streek maken. En tot slot kun je voedingsmiddelen kiezen die weinig calorieën bevatten.


Hoe eet je de beste ontstekingsremmende voedingsmiddelen?

De beste manier om ontstekingsremmende voeding te eten is te beginnen met een gezond ontbijt. Zorg ervoor dat u voedingsmiddelen eet die veel vezels en weinig suiker bevatten. U kunt ook genieten van voedingsmiddelen die veel antioxidanten en omega-3 vetzuren bevatten, die goed zijn voor uw gezondheid.Over de Auteur

Dit artikel is geschreven door: Dietist Mandy Breure. Een gezonde levensstijl staat hierbij centraal. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo