FB pix De nieuwste kapsels voor 2014 - Artikelpost

De nieuwste kapsels voor 2014

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1244 | Aantal woorden: 432 | Datum: | 0 commentaar

De bruine haarkleur zal altijd trendy zijn omdat het natuurlijk, elegant en zeer aantrekkelijk is. Dit is misschien wel de meest populaire haarkleur sinds het niet moeilijk is om te onderhouden en sinds het geschikt is voor drukke vrouwen. Verder is het zo dat bruin haar wereldwijd de meest geziene haarkleur is. Ik noem het daarom ook wel de natuurlijke tint. Bruin haar ziet er natuurlijk magnifiek uit maar soms kan het er een beetje saai en simpel uit zien. In zulke gevallen stellen haar goeroes voor om highlights te gebruiken. Dit is de beste truc om je haar een briesje frisse lucht te geven zonder dat je hierbij drastische veranderingen aan je haar moet maken. De 2014 haarkleur trends zullen je wat beeldschone haar highlighting stijlen introduceren zodat je nooit meer inspiratie hoeft op te doen.

Nu we het over bruin haar hebben, ik kan een ziljoen highlight ideeën opnoemen die zelfs het meest saaie kapsel kunnen opleuken. De 2014 haarkleur trends staan in het teken van gedurfde en felle kleuren. Je zult de kans hebben om een echte diva met je eigen stijl te worden. Ik neem aan dat je het idee van een chique en opvallende look wel leuk vind. Verspil daarom geen tijd en bekijk snel deze foto’s van de kapsels 2014 van bruin haar met highlights en inspireer jezelf.

De bruine haarkleur ziet er geweldig uit met elke soort highlight tint zoals blond, zwart, paars, rood en nog vele andere tinten die je natuurlijke en subtiele haarkleur op zullen leuken. Ik wil je een aantal voorbeelden van rode highlights laten zien die van bruin haar een echte statement kunnen maken.

 

De rode haarkleur heeft veel verschillende ondertonen en dit breed palette aan tinten kan je het mogelijk maken om elke look te creëren die je wilt. Het kan intens bloederig of vurig rood, rood met oranje, honing of met roze ondertonen zijn. Zoals je ziet heb je oneindig alternatieven. Je zult dus eenvoudig de meest vleiende uit kunnen uitkiezen die je individualiteit weerspiegeld.  Getinte lokken haar kunnen op de bovenste laag gelegd worden voor meer flair. Ga naar onze website voor meer adembenemende dameskapsels.Over de Auteur

Trendwatcher op het gebied van kapsels

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo