De voordelen van botox op een rijtje - Artikelpost

De voordelen van botox op een rijtje

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 191 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

Met de jaren krijgt iedereen te maken met rimpels. Hoe meer rimpels er ontstaan, des te vaker je stiekem wel eens over botox nadenkt. Botuline Toxine werkt effectief om mimische rimpels, die ontstaan door overmatige spierspanning, te verminderen. Botox behoort tot de injectables, waartoe ook fillers en profhilo behoren.

Botox wordt steeds populairder, waardoor er een duidelijke toename van het aantal behandelingen te merken is. Helaas komt botox ook steeds vaker negatief en slecht in het nieuws. Dit komt doordat veelvuldig gebruik van botox voor een “frozen” gezicht kan zorgen. Echter zijn deze voorbeelden van BN’ers het bewijs dat subtiel toepassen van botox resulteert in een natuurlijk, verjongde uitstraling.

Wil jij van je rimpels af geholpen worden? Dan is het van belang om botox te laten zetten door een goede plastisch chirurg met voldoende ervaring. Dit resulteert in prachtige subtiele, natuurlijke resultaten waarmee rimpels verdwijnen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van botox op een rijtje gezet.

Voordelen van botox

Een van de grootste voordelen van botuline toxine (ofwel botox in de volksmond) is dat het een natuurlijk middel is. Met dit effectieve middel worden mimische rimpels veroorzaakt door overmatige spierspanning effectief verholpen.

  • Werkt effectief tegen rimpels. Rimpels laten verminderen kan effectief met een paar prikjes botox. Het middel zorgt ervoor dat je spieren meer ontspannen, waardoor rimpels verminderen of zelfs geheel verdwijnen.
  • Uitgeruste uitstraling. Rimpels geven je vaak een vermoeide indruk, terwijl dat lang niet altijd zo hoeft te zijn. Met botox kun je effectief kraaienpootjes, rokerslijntjes, fronsrimpels en rimpels op het voorhoofd verminderen. Na een botox behandeling zie je er een stuk minder vermoeid uit en zal je vaker van je omgeving horen dat je er goed uitziet.
  • Botox is niet permanent. Het zetten van botox is niet permanent. Het natuurlijke middel botuline toxine wordt door je lichaam zelf opgelost, waardoor je na circa 4 maanden je eigen gezicht weer terug hebt. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, dan is dit slechts enkele maanden. In praktijk is het zo dat gebruikers van botox na deze periode weer bij hun plastisch chirurg of cosmetische arts aankloppen voor een nieuwe injectie. Als je eenmaal gewend bent aan een uitgeruste blik zonder rimpels, dan wil je dat natuurlijk zo houden.
  • Effectief tegen fronsrimpels. Een van de meest voorkomende rimpels is de fronsrimpel. Dit geeft je vaak een norse uitstraling. Botox is een wondermiddel gebleken om de fronsmiddel te verwijderen.


Over de Auteur

Als botox gebruiker informeer ik graag mensen die last hebben van rimpels veroorzaakt door huidveroudering of overmatige spierspanning. In dit artikel heb ik de belangrijkste voordelen van botuline toxine op een rijtje gezet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo