FB pix De voordelen van een e-sigaret - Artikelpost

De voordelen van een e-sigaret

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1013 | Aantal woorden: 613 | Datum: | 0 commentaar

Steeds vaker zie je ze in het straatbeeld of op een terras, dampende mensen met een e-sigaret. Maar wat zijn nu de voordelen van het gebruik van een e-sigaret?

De e-sigaret is een veel gezonder alternatief.

Uiteraard is het beter om helemaal niet te roken of te dampen, de e-sigaret is dan ook uitsluitend bedoeld als een gezonder alternatief voor het traditionele roken. De elektrische sigaret biedt veel gezondheidsvoordelen, omdat er uitsluitend verdamping plaats en geen verbranding, waardoor er geen geen koolmonoxide en teer vrijkomt. Deze stoffen zijn er voornamelijk verantwoordelijk voor de dat de longen worden aangetast. Ook andere giftige stoffen die wel in een traditionele sigaret zitten zul je bij de e-sigaret niet vinden. Nicotine is hierbij de enige uitzonderig, echter dampen zonder nicotine behoort ook tot de mogelijkheden. Een zeer belangrijke factor is dat mensen die overstappen naar het elektronisch roken beginnen op het nicotinegehalte wat ze bij het normale roken gewend waren en dit langzaam afbouwen in de loop van de tijd. Het behoort dus zeker tot de mogelijkheden om op termijn zelfs helemaal nicotinevrij te dampen.

De e-sigaret biedt nog meer voordelen.

Uiteraard zijn de gezondheidsvoordelen het meest belanrijke aspect om over te stappen op elektrisch roken. Naast het gezondheidsaspect is het dampen vele malen goedkoper dan normale sigaretten en bespaar je op jaarbasis gemiddeld al snel een hoop geld. Deze besparing kan behoorlijk oplopen tot wel enkele duizenden euro's op jaarbasis. Elektrisch roken heeft daarnaast het grote voordeel dat het nagenoeg geen vervelende geurtjes achterlaat, mede doordat de uitgeademde damp enorm snel vervliegt en er dus geen verbranding plaatsvind. Elektrisch roken is hierdoor voor de omgeving een stuk socialer, deze worden niet meer geconfronteerd met stinkende asbakken en blauwstaande ruimtes. 

E-liquid de vulvloeistof voor de elektrische sigaret.

Om een e-sigaret te gebruiken dient deze te worden gevuld met een speciale vloeistof ook wel e-liquid genaamd. E-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaakvarianten, zoals tabak, fruit of speciale smaken en in verschillende nicotinegehaltes, waaronder nicotinevrij.Over de Auteur

Go-Vapour is de webwinkel voor elektrische sigaretten en e-liquids

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo