FB pix De voordelen van een inloopbad - Artikelpost

De voordelen van een inloopbad

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 308 | Aantal woorden: 413 | Datum: | 0 commentaar

Een inloopbad heeft veel voordelen die je moet weten en van grote waarde zijn. Wat dacht je van het gemak waarmee je zelfstandig kunt blijven douchen en baden. Maar ook aan de veiligheid die een inloopbad heeft. De inloopbaden van Sani Assist laten deze voordelen aan je zien. Je hebt bijvoorbeeld ook een keuze voor de maat en het model. Waardoor je een inloopbad helemaal naar wens kunt samenstellen.

Veilig instappen in het inloopbad

De inloopbaden zijn ervoor om veilig in te kunnen stappen. Daarmee voorkomen deze baden ongelukken. Zeker verstandig omdat veel ongelukken en valpartijen gebeuren in de badkamer. Waar je doorgaans niemand hebt die je om hulp kunt vragen als je ouder aan het worden bent. Een veilig idee dus een inloopbad.

Het formaat zelf in de hand hebben

Er zijn veel verschillende formaten en soorten te koop. Waardoor je de badkamer niet al te veel aan hoeft te passen. Dat is natuurlijk fijn omdat je anders een heel nieuwe badkamer zou moeten aanschaffen. Het formaat dat je kiest past bij je lichaam. Soms is het bij een inloopbad beter als je een groter formaat hebt om praktische redenen.

Minder ongelukken en zelfstandig in bad

Een ongeluk kan altijd gebeuren. Zelfs als je een veilig inloopbad hebt. Maar die kans is met een inloopbad en de nodige grepen om je vast te kunnen houden een stuk kleiner. Dat is dus ook echt het voordeel waar je van geniet. Naast een inloopbad is het toepassen van verschillende hulpmiddelen een belangrijke stap om veilig en zelfstandig te kunne douchen. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit inloopbad? Er zijn er in overvloed. Zeker goed om ook je smaak eens goed te overwegen. Want ze zien er ook nog eens prachtig uit.

Specialist in sanitaire hulpmiddelen

Een inloopbad is een van de meest populaire sanitaire hulpmiddelen. Vooral in zorginstellingen wordt er vaak gekozen voor een zogenaamd instapbad, ofwel inloopbad. Bij Sani Assist zijn ze gespecialiseerd in sanitaire hulpmiddelen. Neem eens een kijkje op hun website om te kijken welke sanitaire hulpmiddelen er allemaal zijn.Over de Auteur

Als zorgmedewerker en specialist op het gebied van medische hulpmiddelen adviseer ik graag anderen bij de aanschaf van een hulpmiddel. In deze blog heb ik de voordelen van een inloopbad op een rij gezet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo