Diverse Tips Om Een Slappe Huid Te Voorkomen - Artikel Post - Artikel Marketing

Diverse Tips Om Een Slappe Huid Te Voorkomen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Wya
Gezien: 456 | Aantal woorden: 745 | Datum: Sun, 3 Nov 2013 | 0 commentaar

Bij het ouder worden begin je te merken dat je huid wat slapper wordt en daar wil je graag wat aan doen om er over 10 jaar nog goed uit te zien en niet als een rimpelig oud besje door het leven te gaan. Wat kun je hier vandaag de dag aan doen?

 

·          De basishuidverzorging is al erg belangrijk als je je huid in goede conditie wil houden. Bij het ouder worden is alleen de basisverzorging niet genoeg en zal je wekelijks wat extra’s moeten doen voor je huid. Bij het klimmen der jaren wordt het vernieuwen van je cellen wat trager en ook  blijven de  oude huidcellen die afgevoerd moeten worden langer op je huid liggen. Het gevolg hiervan is dat de bovenste huidlaag wat te dik kan worden en je huid moeilijker producten kan opnemen. Om die bovenste huidlaag dun genoeg te houden is het goed om twee keer per week te scrubben. Alle oude cellen worden dan op een milde manier verwijderd en zo kan je huid weer beter opnemen. Neem na de scrub een hydraterend masker om je huid dat te geven wat hij nodig heeft. Zo stimuleer je ook de celvernieuwing. Hoe meer nieuwe cellen hoe stralender jij eruit gaat zien

 

·           Slaap. Ook de slaap is belangrijk om het natuurlijke huidverouderingsproces te vertragen. Als je te weinig slaapt kan het gebeuren dat je collageen en elastine wordt aangetast . Zij zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Verder wordt de vochtbalans verstoord en kun je gezwollen ogen krijgen. Je kan dus wel zeggen dat te weinig slaap huidveroudering in de hand werkt. Te weinig slaap zorgt voor een vale en doffe huid

 

·         Stop met roken. Wil je echt een slappe huid voorkomen en je rookt nog? Denk dan eens na over de gevolgen van het roken voor je huid. Je huid wordt grauw, droogt uit en dat veroorzaakt sneller rimpels en daar wordt je huid niet steviger van. Wil je wel graag ouder worden, maar er niet ouder uitzien? Overweeg dan echt serieus  om te stoppen met roken. Je huid en je hele lichaam zal er erg blij mee zijn.

 

Er is nog veel meer te lezen en te weten over hoe jij je huid kan verstevigen en huidveroudering kan tegengaan. Wil jij ook graag nog meer weten hierover? Vraag dan hier mijn gratis rapport aan om vandaag nog te kunnen beginnen met de vele tips die dit rapport onthuld en die al vele mensen heeft geholpen naar een mooiere huid.

 

 Over de Auteur

Expert op het gebied van huidverjonging

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo