Drie populaire supplementen van het moment - Artikelpost

Drie populaire supplementen van het moment

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 825 | Aantal woorden: 793 | Datum: | 0 commentaar

 

 

Naast je dagelijkse voeding supplementen innemen gebeurt steeds meer. Dit heeft verschillende redenen. Daarom gaan we in dit artikel 3 supplementen behandelen die erg populair zijn. Dit zijn creatine, collageen en chroom

1. Wat doet creatine

Creatine maakt het lichaam zelf aan. In principe genoeg creatine om je lichaam van energie te voldoen. De energie word vervolgens naar de spiercellen en de zenuwcellen gestuurd. Het is dus logisch dat mensen die meer energie willen extra creatine in nemen. Extra innemen word vooral in de amateur sport gedaan. We hebben het dan bijvoorbeeld over verschillende balsporten, fitness en krachttraining. Het stofje is niet illegaal. Het staat dan ook niet op de doping lijst.

2. Helpt chroom je afvallen?

Chroom is het ook een populair supplement. Maar helpt het je ook met afvallen? Waarom pak je extra chroom? Zoals u misschien wel weet is het erg in trek bij mensen die veel met hun gewicht bezig zijn. Dan hebben we het niet alleen maar over mensen die graag wat gewicht willen verliezen. Maar ook mensen die op hun streef gewicht zitten en hier op willen blijven. Dit komt omdat het stofje meer energie uit je voeding haalt. Je snackt minder en hebt ook minder honger. Het ondersteunt het afvallen maar alleen als je zelf erg op je voeding en levensstijl let.

3. Is Collageen het wondermiddel?!

Collageen is net als de bovenstaande supplementen teven een lichaamseigen stof. Collageen is eigenlijk een verzamelnaam voor verschillende soorten bindweefsels. Het is verantwoordelijk voor onder andere de stevigheid van je tanden, botten, kraakbeen en je huid. Het supplement waar we in dit we op focussen is het werkzame stofje dat verantwoordelijk is voor de huid. Na je 25ste levensjaar stopt je lichaam met het aanmaken hiervan. Daarom word je huid minder soepel en slap. Hierdoor ontstaan er van tijd op tijd rimpels. Door extra Collageen in te nemen kun je dit remmen. Een gezonden levensstijl is hier wel cruciaal bij.Over de Auteur

Ik schrijf graag over lifestyle en gezondheid. Ik fitness graag en gebruik verschillende supplementen. Daarom schrijf ik artikelen over verschillende supplementen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo