Dyslexie onderzoek Rotterdam - Artikel Post - Artikel Marketing

Dyslexie onderzoek Rotterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 170 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 1 commentaar

Om erachter te komen waar een leerachterstand vandaan komt kunt u een dyslexie onderzoek in Rotterdam laten doen voor uw kind. Met remedial teaching kan vervolgens het leerprobleem verwijdert worden waardoor de leerervaring op school zich verbetert en u als ouder zich geen zorgen meer hoeft te maken. Hiernaast kan er ook getest worden op dyscalculie waarbij men geen problemen heeft met woorden en letters, maar met cijfers.

Hierbij past ook een intelligentie onderzoek waarbij wordt gekeken naar hoe goed uw kind in staat is om te leren. Dat geeft ouders en remedial teachers inzicht in welke methode het meest geschikt is om toe te passen om leerproblemen te verhelpen. Voor meer informatie over het een dyslexie onderzoek in Rotterdam laten doen kunt u terecht op de website van de Onderwijspraktijk van de Wijk.

Intelligentie onderzoek

U kunt naast een dyslexie onderzoek evenzeer een intelligentie onderzoek in Rotterdam laten doen door een professionele remedial teacher. Zo'n aanvraag voor een test kunt u doen bij de Onderwijspraktijk van de Wijk. Daar kunt u tevens pedagogisch didactische tests laten uitvoeren, maar ook die voor dyscalculie en uiteraard dyslexie. Door toepassing van een adequate leerstrategie en remedial teaching kan de blokkade tot leren bij het kind worden verwijderd. Als ouder kunt u er dan gerust op zijn dat er op school weer goede resultaten zullen worden behaald na het doen van een intelligentie onderzoek.

Doe de test bij een remedial teacher

Bij de Onderwijspraktijk van de Wijk te Rotterdam kunt u een test doen bij een remedial teacher die ervoor zorgt dat uw kind weer goed kan presteren op school. Hiervoor is onder andere een dyslexie onderzoek nodig, maar het kan ook een intelligentie test zijn. Wat er ook nodig is om voor degelijke remedial teaching in Rotterdam te zorgen onze begeleiders geven de beste tests en de meest professionele begeleiding. Laat daarom een dyslexie onderzoek doen.Over de Auteur

De Onderwijspraktijk van de Wijk is een erkende leerschool die zich inzet voor het verbeteren van het zelfbeeld van kinderen met leerproblemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Fri, 3 Aug 2018 at 9:57 AM, by ChristineMeany
Goed artikel, onze kinderen zijn de toekomst!

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo