Een professionele schoonmaak bestaat uit twee delen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Een professionele schoonmaak bestaat uit twee delen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 338 | Aantal woorden: 447 | Datum: | 0 commentaar

handen wassenHygiëne is uiterst belangrijk. Zeker in publieke plekken is hygiëne ontzettend belangrijk. Om gezondheid te waarborgen is het van groot belang om een professioneel bedrijf in te huren voor professionele schoonmaak. Professionele schoonmaak zorgt er namelijk voor dat uw organisatie veel werk uitgespaard wordt.

 

Een professionele schoonmaak hoort opgedeeld te worden in twee delen: het reguliere gedeelte en het periodieke gedeelte. De reguliere schoonmaak omhelst de dagelijkse werkzaamheden zoals: stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes, het stofvrij maken van meubilair en werkplekken. Deze werkzaamheden horen dagelijks plaats te vinden om ervoor te zorgen dat de hygiëne in de ruimte gewaarborgd word.

 

Het tweede gedeelte van een professionele schoonmaak is het periodieke gedeelte. Het periodieke gedeelte omhelst werkzaamheden die minder vaak voorkomen, maar die zeker niet vergeten mogen worden zoals het zemen van ramen of het schoonmaken van een afzuigkap.

 

Door deze scheiding te maken in de werkzaamheden weet u zeker dat uw pand schoon blijft. Of het nu een school betreft, een ziekenhuis, een kantoor of een winkel; schoonmaken is een must.

 

Omdat schoonmaken een taak is die veel tijd in beslag neemt doet u er verstandig aan om een bedrijf in te huren dat uw pand schoon kan maken. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is schoonmaakservice R. De Jong. Schoonmaakservice R. De Jong heeft al jaren ervaring in het schoonmaken van verschillende panden en ruimtes. R. De Jong werkt volgens de eerder genoemde twee-splitsing: reguliere werkzaamheden en periodieke werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van schone ruimtes, en hygiëne.

 

Neem eens vrijblijvend contact op met Schoonmaakservice R. De Jong, het bedrijf gevestigd in Oudewater  heeft klanttevredenheid op nummer 1 staan. Met professionele werknemers zijn al ontzettend veel projecten tot een goed einde gebracht, met tevreden klanten in een hygiënisch pand als resultaat. Dus kies voor een professionele schoonmaak, kies voor Schoonmaakservice R. De Jong!Over de Auteur

Schoonmaakservice R. de Jong is een schoonmaakbedrijf uit Oudewater. Dit bedrijf werkt met veel passie in de schoonmaaksector.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo