Een Stralende En Egale Huid Behouden Of Bekomen? - Artikel Post - Artikel Marketing

Een Stralende En Egale Huid Behouden Of Bekomen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Lieven
Gezien: 429 | Aantal woorden: 472 | Datum: Mon, 10 Jun 2013 | 0 commentaar

Ooit kun je er niet omheen…je huid is niet meer zo strak, zo egaal als vroeger wel het geval was. En dan pas denk je eraan om je huid te gaan verzorgen. Het is nooit te laat om hiermee te beginnen. Maar wanneer je dit leest en je hebt nog nergens last van, dus je huid is nog lekker strak en egaal, dan raad ik je toch aan om reeds te beginnen met het verzorgen van je huid. Vroeg begonnen is half gewonnen!

Waarom is verzorging noodzakelijk?

Je huid is een orgaan. Een orgaan die dagelijks wordt blootgesteld aan tal van factoren, zowel intern als extern. De huid is een stootkussen die onze organen beschermt. Dankzij de zenuwen in de huid kunnen we warmte van koude onderscheiden. Stel je de rampzalige gevolgen eens voor wanneer we dit niet zouden kunnen….

Onder invloed van het zonnetje wordt er in onze huid vitamine D aangemaakt om onze botten te versterken. Dankzij onze huid is het mogelijk om te transpireren. De huid beschermt ons tegen ultraviolette stralen. Zo, ik denk dat dit redenen genoeg zijn om onze huid te beschermen en verwennen, zodoende opnieuw een stralende en egale huid te bekomen, of behouden natuurlijk!

 

Water!Water!

Al vele malen gezegd, omdat het ook zo ontzettend belangrijk is! Drink water, water, water! 2 liter per dag minimum aub. Hoe kun je zien of je voldoende water inneemt? Wel, eigenlijk kun je dit zien aan je urine, als die doorschijnend is, PRIMA! Is de urine fel geel gekleurd dan betekent dit dat het lichaam nog gifstoffen bevat. Wanneer het lichaam onvoldoende water bevat kunnen de gifstoffen dus niet worden afgevoerd…dus nogmaals, drink voldoende water! Een belangrijke stap naar een egale huid!

 

Uiterlijke Verzorging, de laatste stap naar een egale huid.

Een must voor je huid is het gebruik van produkten die je huid extra voeden, extra beschermen en extra vocht geven! Cruciaal omdat je huid die extra’s vandaag de dag broodnodig heeft. Wens je meer te weten over een excellente productlijn?Over de Auteur

Mijn naam is Lieven Nouwynck. Mijn doel is om iedereen te laten kennismaken met onze excellente en betaalbare productlijn.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo