Een wielerwedstrijd organiseren? - Artikel Post - Artikel Marketing

Een wielerwedstrijd organiseren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 417 | Aantal woorden: 358 | Datum: | 0 commentaar

Binnenkort organiseer je met wat anderen een wielerwedstrijd in en rondom de stad. Enthousiaste deelnemers kunnen niet wachten om mee te doen. Die 30 kilometer is voor hen geen probleem meer en ze doen er alles aan om de beste tijd te halen. Een tijd waar ze trots op kunnen zijn. Bij het organiseren van zo’n wielerwedstrijd moet je er wel voor zorgen dat de deelnemers zonder zorgen een wedstrijdje kunnen wielrennen. Natuurlijk zitten zij niet te wachten op hindernissen. Denk hierbij aan enthousiaste supporters die hen voor de voeten lopen.

Veiligheid voorop

Als organisatie kun je hier wel het een en ander doen, zoals het plaatsen van dranghekken. Met deze hekken is de kans veel kleiner dat mensen in de weg gaan staan. Daarnaast bevordert het plaatsen van dranghekken de veiligheid van zowel supporters als de wielrenners. Want wat zou er met een enthousiaste supporter gebeuren als er een wielrenner met meer dan 30 km per uur op hem/haar afkomt? Natuurlijk wil je zulke ongelukken tijdens een wielerwedstrijd voorkomen.

Voordelen van een dranghek

Dranghekken worden veel gebruikt bij grote evenementen om ervoor te zorgen dat alle mensen op de juiste plaats staan. Hiermee wordt een vrije baan, zoals een weg bij een wielerwedstrijd, open gehouden. Daarnaast worden dranghekken ook gebruikt voor het tijdelijk afsluiten van wegen. Een voordeel van een dranghek is dat het vrij licht is. Dit zorgt ervoor dat je deze hekken eenvoudig kunt tillen en verplaatsen. Bij veel bedrijven kun je dranghekken huren tegen een scherp tarief. De meeste bedrijven bieden ook nog eens montage en demontage aan! Zo hoef je zelf helemaal niets meer te doen met dranghekken.

Ga je binnenkort een wielerwedstrijd organiseren? Zorg er dan met dranghekken voor dat de deelnemers van de wedstrijd helemaal hun gang kunnen gaan!Over de Auteur

B schrijft over verschillende branches. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Commentaar


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[223 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo